Jumaat, 18 Mac 2011

Misteri Gambar Ketua Umno Gombak akhirnya terjawab

Setelah sehari beredar dalam internet akhirnya isu kekasih gelap Ketua Umno Gombak terjawab. Rupa-rupa wanita itu adalah kekasih gelab Mr Bean FDI Agent.

31 ulasan:

  1. padanlah muka besark badan kecik

    tapi sayang, elok buat photoshop gambark Hadi Awang atau Nik Aziz

    BalasPadam
  2. kah kah ! ! nampak ori la

    BalasPadam
  3. Betul ke? Kote Mr Bean tu bolih naik lagi ke? Ha ha ha muka mereka berdua mcm serope aje.

    BalasPadam
  4. rasanya kedua-dua gambar tu tak betul

    BalasPadam
  5. mane satu yg betul

    BalasPadam
  6. tak real la... buat la real skit... aduish... nampak sgt tu... usaha lagi.. hehe

    BalasPadam
  7. satu pantat kuar...

    BalasPadam
  8. Korang ini kurang ajarlah, suruh lah polis siasat sama ada photoshop atau betul, bukan nk letak muka org lain kat situ. Itu dh fitnah namanya. 1Malaysia.

    BalasPadam
  9. HUDOHNYE JANTAN...

    BalasPadam
  10. mmg x pro sape yg buat gmbar nie.... g msuk kelas blik....

    BalasPadam
  11. TAHNIAH KERANA BERJAYA MENDAPAT DOSA2 YG BERTIMBUN MENGGUNUNG ATAS KERJA TGN ORG YG BUAT NI... INGAT. DOSA FITNAH AMAT BESAR... PAHALA IBADAHNYA HNY AKN SIA2 DISEBABKAN DOSA INI..KECUALI ENGKAU MENDAPAT KEAMPUNAN DARI YG EMPUNYA MUKA..

    BalasPadam
  12. macam sial korang ni..

    BalasPadam
  13. Apa pun, dari sumber yang diperolehi daripada blog Tawan Malaysia, Ketua UMNO bahagian Gombak tersebut sudah mengaku bahawa beliaulah orang di dalam gambar tersebut [UMNO Gombak mengaku].

    Dikatakan bahawa beliau akan menghadap Noh Omar, Ketua Perhubungan UMNO Selangor dalam masa dua atau tiga hari ini. Mungkinkah beliau akan dipecat oleh Noh Omar? Lantaklah dia nak kena pecat ke nak kena apa. Isu yang ReJaM nak bangkitkan di sini adalah, Portal UMNO Bahagian Gombak nampaknya sudah lebih awal dipecat daripada Direktori Portal UMNO Selangor

    BalasPadam
  14. wakaka puak umno bodo mcm pak2 menteri umno

    BalasPadam
  15. Yg atas tu bawah tu lagi real lah bongok..yg atas tu pala besar sangat..trouble impose..bongok punya blogger...

    BalasPadam
  16. apa nak sebuk dua2 kepala super-impose tu besar ke tidak. yg penting buat perempuan tu kepala 'bawah' diorang besar, baru sedap. lagi besar kepala, lagi ketat geselannya. ummmmmpppphhhhhh.

    BalasPadam
  17. nampak nya salah satu gambar colour muka nya berbeza.buat fitnah tanggong dosa nya.

    BalasPadam
  18. y atas muka ngn badan x ngam.... yg bawah tu aku lbh percaya....

    BalasPadam
  19. Semoga org yg membuat gambar ini dipanah petir...laknat.

    BalasPadam
  20. Quote"
    SALINAN SEMULA
    Kepada rakan-rakan pembaca , apa saja yang ada dalam blog ini diizinkan untuk dikongsi bersama , cuma jangan cetak dan edarkan kepada awam. Ia satu kesalahan dibawah akta cetak'Unquote.

    Apa masaalah lur Bro'

    Biarlah orang nak baca,sebarkan,cetak(copy & Paste).

    Lur mau kedekut pasal apa?

    Akal yg.lur ada itu Allah Kasik,begitu gek kepandaian,kepakaran lur tulis juga datang dari nya.,

    Cuma pengolahan saja dari Lur.Baik dari Allah BURUK dari Lur.

    Lur cuba ingat ,

    Kalau Nabi Muhamad S.a.w, dulu berpesan perkara yg.sama,tentu kita tidak menganut Agama Islam hari ini .

    Pun ,Dalam Islam tersebar luas dgn keterangan ayat Alquraan yg.jelas serta Hadis Nabi yg.mengupas keterangan ayat ayat nya.

    Masih ramai yg.tidak mengikut atau menganut Islam,malah yg.mengaku Islam pun ramai yg.jadi Bercelaru,Munafik,Murtad,Kafir.

    Lagi pun pepetah Melayu ada kata"Berani kerana Benar,TAKUT kerana Salah"

    So lur relek lar Bro'..

    Lur jgn bagi malu org.Taiping,Gua pun asal dari Taiping, di besarkan di berekpolis Taiping,bersekolah di Taiping ,.,kat mana ceruk Taiping gua tak lalui kat situ.

    Atau gua cadangkan lur lebe baik tutup sja ini Blog dan pegi niaga Kuetiew dpn panggung Taiping lagi baghueh.

    He!he! jgn maree ek!

    BalasPadam
  21. Hanya beruk je buat perangai cam ni

    BalasPadam
  22. korang sibuk photoimpose berok tua spekis yg syok....rugi komen je...memang ko berok mak yehhh

    BalasPadam
  23. hoi berok tua sodaappp nampak...mak yeh tua ganyut tak sodar dirii...amoi limauchilliliap...

    BalasPadam
  24. Telur Omega pun ada yang siplak ini pulak jam omega. Tak habis-habis buat fitnat. Dosa kering je..Insaflah saudaraku.

    BalasPadam
  25. politik tanpa agama memeng mcmni..Umno memang tanpa Agama...kami pun dah fahm dan mahir caradia...Kmtg mali.

    BalasPadam
  26. crita dia dah tentu la dua2 x betui...yg bawah tu xkan la kaler muka ngan badan lain2...bodoh puak2 omega, B.A.B.I ni nipu cukup pandai...hahaha...puak2 B.A.B.I ni lagi kuat fitnah nya...hahaha..

    note: B.A.B.I = KUTTY = Bapak Anwar Bin Ibrahim

    sapa2 sokong PR, haram wooo... kena samak...

    daripada Tn Guru Ayah Pin

    BalasPadam
  27. Nampak macam real.Untuk lagi kasi nampak real lu sama balaci United Munafiqin Notty Oganiser buat sumpah laknat then suruh Utusan & TV3 buat coverage fullamak mesti gempak sakan.Wa cakap luuuuu

    BalasPadam
  28. Blog macam cibai pelaq nie khas untuk golongan pakcik2 felda yg suka kena kencing dengan umnoporno...

    BalasPadam
  29. AWAK HINA ORANG FELDA YA? SENANG CAKAP MACAM CIBAI....AWAK DULU KELUAR KUT CIBAI MAK LUU LAA

    BalasPadam