Isnin, 6 Jun 2011

Jangan lupa makan kenduri 12 Jun di Gopeng

Jangan lupa kepada penduduk Dewan Undangan Negeri Perak kawasan Teja untuk hadir beramai-ramai ke majlis perkahwinan terbesar di kawasan tersebut. 

20 ekor kerbau pendek akan disembelih untuk dijadikan hidangan kepada penduduk setempat. Nizar Jamaluddin akan menikahkan pasangan tersebut dan disaksikan oleh Azli Taliban, Ngeh, Nga dan Siva Tronoh.

Majlis kenduri besar-besaran akan diadakan di Rumah Anak-Anak Yatim Darul Hikmah, Kampung Pintu Padang, Gopeng.

3 ulasan:

 1. kakakakaka....ajer benor tuuuuuu....

  BalasPadam
 2. OTHMAN JAILANI6 Jun 2011 12:03 PTG

  Salam Bro:

  sekiranya betul,nampaknya Parti Pembangkang telah memulakan dan menggerakkan strategy memikat dan menawan hati rakyat dalam menghadapi PRU13.

  komen sy terhadap strategy pembangkang:-

  1. Lokasi yang tepat dan betul demi menjadi tumpuan dan sentuhan kalbu dari rakyat bawahan.
  2. keikhlasan, kemesraan dan humble dengan rakyat bawahan demi dan "mapping" hati pengundi, pemimpin mereka dekat dan mesra dengan rakyat.
  3. Orang melayu mudah tersentuh kalbu, apabila pemimpin pembangkang bijak dan guna kesempatan demi meraih dan mendapat simpati rakyat bawahan.
  "Psycological factors"

  Akan tetapi strategy itu perlukan value added demi memberi impact yang lebih berkesan so lepas nie PKR boleh cuba dan tengok samada ia berkesan atau tidak.

  walaupun vanue itu tepat dan sesuai demi memberi impact yang mendalam selain drp majlis kenduri, apa salahnya membawa turun Top Gun dari Pas, DAP dan PKR berkampung disitu dan mengadakan Majlis Gotong Royong, membersih dan mengecat rumah anak yatim itu bersama penduduk kampung disitu. Saya yakin penduduk2 dari sekitarnya akan turun untuk bersama2 dalam untuk turut serta program ini. Kerana hanya "Sentuhan Kalbu" sahaja dapat menukarkan sesuatu color dari biru ke hijau. Pemimpin Pembangkang perlu bergerak seiring dalam program dan kata demi mengharungi PRU13. Tiada masa lagi untuk berselisih pendapat atau ideas. Kalau adapun simpan lah sampai habis PRU13. Selamat Mencuba.

  BalasPadam
 3. mssm s/takraw d stedium negeri terengganu, alih2 bini pm & bini rais yatim nak main badminton pg jumaat baru ni..tepaksalah ubah jadual jadi padat...budak main sampai mlm...nizar x susakah bdk sekolah tapi bini pemimpin hampa dah susahkan rakyat...so.....

  BalasPadam