Rabu, 15 Julai 2009

Manik Urai Petunjuk Baru+ Nik Aziz Harus Bertaubat

Satu indikator telah ditunjukkan oleh pengundi Manik Urai. Rakyat sudah sedar akan propaganda bohong Pas. Walaupun BN kalah , ia kalah dengan bermaruah.

Pas harus bertaubat. Nik Aziz harus bertaubat. Pas kena ingat. Jangan bongkak dan sombong. Kembalilah kepada Presiden parti Hadi Awang. Nik Aziz perlu letak jawatan. Bubar akan Majlis Ulama kerana sudah tersasar jauh dari dasar perjuangan Pas.

Hadi tetap Ketua Pas, bukan Nik Aziz. Pas jangan jadi Parti Ajaran Sesat atau Parti Anak Setan.

Hadi kena kembali berbicara soal kerajaan perpaduan.

8 ulasan:

 1. setakat menang tipis saja mereka sudah mengelarkan itu sebagai kemenangan luar biasa. Saya nak tergelak membaca komen Husam yang tidak bertauliah itu yang pada mulanya telah menjangkakan PAS akan kalah di Manek urai. Husam juga mengatakan mereka bukan sahaja berjuang demi islam tetapi juga berjuang menentang politik wang.. COPP!!! Setahu saya, tiada satu parti pun yang BERSIH dalam dunia ini termasuklah PAS sendiri yang hanya menggunakan ISLAM dalam perjuangan parti. Binasanya agama disebabkan PAS. Binasanya Islam disebabkan PAS.

  BalasPadam
 2. Hakikatnya UMNO sudah muflis idea mencapai kemenangan melalui Muhyiddin yang tidak dinamis dan kurang aura. Peningkatan undi bersandarkan rakyat Kelantan masih memberi muka dan malu alah kepada Tokpa. Kenapa Najib terlalu sombong untuk menjengah sekejap di Manik Urai jika dibandingkan dengan Nasa yang kurang sihat tetapi masih muncul. Apakah Najib tidak mahu 'share' kekalahan ini dan hanya mahu melawat Kelantan dalam suasana meriah semata mata.

  BalasPadam
 3. kalah dengan maruah??

  atau kalah dengan RASUAH?

  BalasPadam
 4. Assalam wbt.

  Kemenangan PAS di MU memang telah dijangkakan ttp dgn majoriti yg terlalu kecil ini adalah sesuatu yg diluar jangkaan banyak pihak......ini membuktikan bahawa kaedah dan method UMNO dan BN sudah menampakkan kejayaannya.....manakala PAS seharusnya memikirkan sebab musababnya....mungkin penyokong mahukan parti bersama-sama dgn idea Hj. Hadi? Wallahu'alam.

  Wassalam.

  BalasPadam
 5. UMNO tetap kalah. tetapi yang penting hampir majoriti dah kembali kepada UMNO.itu yang penting. hamPAS menang kerana janji tok gurun.ajis jika sokong hamPAS masuk syurga. si murSHIT fuLAMAK dah berjajnji jika menang segala kesusahan di dunia akan di balas selepas dunia ini. itu yang mereka percaya walaupun selepas berdoa sakan mereka memaki hamun, mencarut malah bersahabat dengan syaittan dan berkawan dengan peliwat yang suke melewatkan perbicaraan. si murSHIT N.AJIS memeng suka kawan dengan peliwat lubang najis Anu-war

  BalasPadam
 6. SALAM MEDIA SIBER...NAK TAMBAH SIKIT...BINASANYA RAKYAT KELANTAN KERANA NIK AZIZ DAN BINASANYA MELAYU KERANA NIK AZIZ DAN BINASANYA PAS KERANA NIK AZIZ DAN BINASANYA PERPADUAN KERANA NIK AZIZ...AKHIRNYA BINASALAH NIK AZIZ.......RENUNG RENU8NG KAN LA...LU PIKIR LA SENDIRI

  BalasPadam
 7. SALAM KLUANGMAN....UMNO TAK MUFLIS IDEA...NIK AZIZ YANG DAH HABIS IDEA...MEMANG WAJAR SEKALI NIK AZIZ LETAK JAWATAN...RAKYAT DIMANEK URAI DAN KELANTAN KESELURUHANNYA SUDAH MENOLAK TG..LIHAT SAJA MUKHTAMAR YANG LALU..KESEMUA ANAK DIDIK NIK AZIZ LINGKUP....NASIB BAIK MANEK URAI MENANG DENGAN UNDI YANG KECIL...KALAU TIDAK MESTI ADA PEMIMPIN PAS YANG MENUDING JARI PADA NIK AZIZ ...SEMUANYA KERANA NIK AZIZ YANG HANYA MENDENGAR KATA KATA ANWAR DAN KIT SIANG...NIK AZIZ BUKAN LAGI MENGIKUT ALQURAN DAN SUNAH TAPI MENGIKUT PKR DAN DAP...LU PIKIR LA SENDIRI...

  BalasPadam
 8. mmg nik ajizzzzzzzzzzzzzzzzzzz takut pada anuwwwwwar dan kit siallllllllllll...oops kit sianggggggggggggg

  BalasPadam