Sabtu, 16 Julai 2011

China students barred from entering Malaysian campus



LIM Kok Wing University memhalang China doll masuk ke kampus. Sebab apa? Sebab mereka bukan nak belajar tetapi untuk dapat tiket untuk jadi china dolls dan tukang urut.

3 ulasan:

  1. Teresa Kok bermatian nak pastikan tanda jalan Bahasa Kebangsaan Negara China pasal senang pelacur cari jalan sana sini cari bisnes kut?

    Mesti sedih dapata berita macam ni..

    BalasPadam
  2. memang patutpun tindakan pembersihan dilakukan juga ke atas kemasukan rakyat dari china krn ramai sgt yg cari jalan mudah dgn lebih mengangkang di sini dari belajar nak dapat diploma @ degree...binawe betul!! dasar tak dak hukum halal haram gitula jadinya!! asal jadi duit, barang sendiripun nak jual... celako! celako! celako!

    BalasPadam
  3. setau aq english proficiency budak2 LKW tu punyelah baguz termasuklah kawan aku, awek johor (anak FELDA lagi)yang blaja kat sana.. english depa lg bguih drpd aq sedangkan aq ni budak melayu damansara pun seterer depa!.. haha

    tapi kenapa english 'china doll' tu mcm t@ik?? sepatutnya depa kena amik english course dulu baru sambung ke malaysia?

    budak malaysia pun kalau nak sambung oversea kena pass MUET band 4 inikan pulak depa ni..

    BalasPadam