Jumaat, 17 Mei 2013

UST BUDAK KATA NIK AZIZ NABI

4 ulasan:

  1. Ya ke?yg aku tau dlm al quran kata tiada nabi dan rasul lg selepas nabi muhammad saw...aku rasa diaorg ni tk baca quran kot..

    BalasPadam
  2. hang TM tok sahlah kacau Pok Nik....dia dah bersara.. kacaulah pak sheikh yg sedang meroyan kuat tak dpt jadi PM.. kalau tak ada idea nak posting, take a break. pi mandi kat Tambun ataupun kat Lata Kinjang. Lps tu balik posting kaw, kaw hentam haramjadah yg dah blackout tu.. ok bro TM.

    BalasPadam
  3. Siapa tok guru budak tu? Belum akal baligh lagi agaknya atau lama sangat dok ngaji sorang2 dalam pondok.

    BalasPadam
  4. hello TM pasai apa vedio tu ulang2 takat tu je. mana sambungannya, tak patut betui ust bdk tu kata lagu tu... hg TM agama apa Islam ke ...apa .? klu benda tu tak pasti makannya hg telah sebarkan fitnah, maka hg tunggulah balasan di akhirat nanti... org yg umur 41/42 tahun dah pergi... hg TM umur dah berapa tahun... tak ingat nak mati ke... bw 2 le bertaubat sesungguhnya pintu taubat tu masih terbuka luas buat kamu selagi bernafas... Apa pun sy nak ucapkan tahniah kepada penyokong kuat umno-bn kerana GST akan dikenakan kepada pengguna(rakyat), pilihan raya akan datang hg dapat banyak lagi le... sebab GST setahun dapat rm27 bilion...he..he...he..

    BalasPadam