Khamis, 28 April 2011

Isu rambut pulak!

Gambar kiri dirakam 21 hb dan kanan 22 hb. Lewat sehari. Pokok ceritanya mana mungkin dalam satu hari rambut panjang dan lebat.

Ini satu muslihat baru untuk mengelirukan rakyat. Apa benar? Anda percaya?

Jawapannya ialah kena rujuk sumber rakaman 22 haribulan, ini kerana kamera tidak boleh menipu, semua maklumat akan tercatat dalam property foto tersebut.

Jenis kamera, masa, aperture, speed, iso, semua akan dipamerkan di sana.

Kalau benar 22 hb sila pamerkan dan disahkan oleh PDRM kerana satu bahan bukti pihak tertuduh.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 ulasan:

 1. nk tmberang lg dpa nie.......mau lngkp prabih puak2 nie....hram snggh PGAYR

  BalasPadam
 2. Setakat warna rambut...sebelum anuar kuar rumah dia dah warnakan rambut dia dulu!!!bentuk rambut dan kepala memang sah nuar penjubor dan penzina!!!!

  BalasPadam
 3. betul ke gambar 22 tu dari sumber yang benar? aku tak penah pecaya ngan pembangkang yang putar alam

  BalasPadam
 4. ALAHAI BANG SURUH NWAR BUAT SUMPAH LAKNAT, SEMBAHYANG HAJAT DAN BACA YASIN KEMUDIAN BERDOA AGAR ALLAH MUSNAHKAN KEBATILAN, BUAT TU JE TAK KAN TAK RETI, DAN KITA PUN TAK PAYAH NAK FIKIR PANJANG-PANJANG. KALAU NWAR TAK NAK BUAT MINTAKLAH ABANG YANG BUAT YA BANG, AJAK SEMUA SAHABAT ABANG SEKALI. BUAT 40 MALAM, OK. SELESAI CERITA.

  BalasPadam
 5. cuba perhatikan betul2 rakaman khususnya di awal rakaman video seks tu. ada ketikanya rambut akan kelihatan lebat dan ada ketikanya kelihatan nipis. semua ini kesan pentaan cahaya.
  http://bumiyang.blogspot.com/2011/05/bukti-anwar-bukan-lelaki-pelaku-dalam.html

  BalasPadam
 6. hahahaha..pasni kene minta campur tangan hollywood production untuk lebih ampuh videonya tu..LOL..ironinya, rambut anuar boleh panjang dalam masa satu hari..dalam video seks tu rambutnya terlalu pendek hingga menampakkan kulit kepala. siri ini gagal ler..buat yg lain pulak. Next...

  BalasPadam