Isnin, 16 Mei 2011

Mampos Anwar Kali ini

Hakim mahkamah Tinggi Datuk Mohd Zabidin Mohd Diah memutuskan Dato Seri Anwar Ibrahim Bela Diri dari pertuduhan liwat yang di hadapi beliau.

Menurut Hakim Saiful Bukhari seorang saksi yang berwibawa dan di tambah lagi dengan keterangan positif dari Doktor serta Bukti yang di pamerkan sepanjang perbicaraan ini  memberikan pihak pembelaan gagal mewujudkan Prima Facie dalam Kes Liwat ini.

Pertuduhan mengikut Seksyen 377B Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara maksimum 20 tahun dan sebatan rotan jika sabit kesalahan

Anwar Ibrahim, 63, dituduh meliwat bekas pembantunya Mohd Saiful Bukhari, 25, di Kondominium Desa Damansara, Bukit Damansara antara pukul 3.01 petang dan 4.30 petang pada 26 Jun, 2008


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 ulasan:

  1. Syukur ke hadrat ALLAH kerana memperkenankan doa2 kami dan mereka.....

    BalasPadam
  2. "SELAMAT DATANG SDR ANUVAJI PANDIKUTTI KE RESORT RIVER BULOH INN. KAMI MENGALU2KAN KEDATANGAN ANDA" YEHAAAAAAAAAAA!!!

    BalasPadam
  3. Teringat satu peristiwa dahulu bagaimana satu kumpulan agama yang semakin lama semakin bongkak hingga sanggunp mencabar negara dengan keangkuhan mereka. Mereka mengadakan solat hajat dan berdoa kepada Allah agar diberi petunjuk dan dibuktikan kebenaran. Allah Maha Kaya dan Maha menghasani dan Maha mengetahui. Akhirnya kumpulan itu tersungkur. Begitulah terjadinya. Kalau satu-satu perkara itu tidak betul, tidak betullah jawabny.

    BalasPadam