Ahad, 4 September 2011

Bagaimana Dap berjaya mendapatkan Pulau Pinang

Dalam PRU 12 pada 8 Mac 2008, Pulau Pinang sekali lagi jatuh ke tangan pembangkang. iaitu Dap dengan bantuan tangan-tangan ajaib dari Pas, Pkr dan lain-lain komponen BN yang memberi undi kepada Dap. Itu adalah hujah biasa, Dap sebenarnya telah merancang lama untuk menguasai Pulau Pinang. Salah satu usaha mereka ialah dengan memindahkan pengundi luar masuk ke sana. Dap bukan sahaja berjaya memindahkan pengundi luar masuk beramai-ramai tetapi memindahkan calon-calon luar ke Pulau Pinang. Bukti utama ialah Lim Guan Eng sendiri. Untuk maklumat lanjut , Double Y ada butirannya.

3 ulasan:

  1. sbb umno kurop lah itupun tak tau ka?

    BalasPadam
  2. Melayu bodoh saja yg menyokong DAP. Tanpa nama salah seorang Melayu korup otak. Kalau DAP memerintah cuma yg bagusnya adalah dpt hentam jubo & mahkamah tak akan dakwa. Penyokong pembangkang dpt main Chinadoll tanpa perlu takut kerana telah dihalalkan. He..he..boleh guna logo kote masa pilihanraya.

    BalasPadam
  3. saya x sokong dap, tapi saya tak sebodoh saudara jamaludin yg akan angguk apabila pemimpin umno berkata2...mcm burung tekukur

    BalasPadam