Ahad, 4 September 2011

Fw: LIDAH BERCABANG - CABANG

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


From: othman mohamed <othmanmohamed6667@gmail.com>
Date: Sun, 4 Sep 2011 01:01:32 -0700
To: <taipingmali@gmail.com>; <tapakukuhiring@gmail.com>; <rosezie2003@yahoo.com>; <norlizaizul@gmail.com>; <irwanfahmi@hotmail.com>
Cc: <othmanmohamed6667@gmail.com>; <obm181253@gmail.com>
Subject: LIDAH BERCABANG - CABANG

          Semasa bercakap di marang terangganu hadi awang presiden pas berkata "Jangan keluarkan berita sehingga jadi fitnah, Pas adalah parti islam yang melawan semua ( penjajah ), British kita lawan, Komunis kita lawan dan hadi awang lidah bercabang-cabang ini juga melabelkan umno sebagai sebuah parti yang(hanyut), Ini lah sikap pemimpin pas yang munafik selalu suka menggelar dan melabelkan orang yang tidak menyokong perjuangan sesat mereka.

          Ada dua isu yang perlu kita perkatakan disini yaitu awang hadi lidah bercabang-cabang berkata kita lawan semua penjajah british dimana pas dimasa itu, Sedangkan pas lahir selepas pru yang pertama pada tahun 1955, Sebanyak 52 kerusi parlimen dipertandingkan, Ahmad bustaman bertanding diatas tiket perikatan dan menang di kerusi parlimen kerian perak ketika itu, Semasa beliau menjadj ahli parlimen kerian beliau telah keluar dari parti perikatan dan menubuhkan parti pas digunung semanggul. jadi bila pas melawan penjajah ?

          Isu kedua sungguh mengelikan hati apa tidaknya hadi awang kata komunis pun kita lawan tetapi mat sabu sokong mat indra komunis, Jadi nampak sangat kedua-dua pemimpin pas ini saorang buta sejarah dan seorang lagi buta akal lidah pula bercabang-cabang, Apakah akan terjadi kalau pemimpin begini menjadi pemimpin negara ? Itu lah sebab nya mat sabu lahanat berkata kalau pakatan haram ambil alih putrajaya dia akan ubah semua sejarah kerana kata mat sabu bengong ini sejarah yang ada semuanya sejarah penipu yang dicipta oleh umno.

           Kami ingin bertanya tentang sejarah penipu yang telah umno cipta yang dikatakan oleh mat sabu, Apakah tanggal 31 ogos 1957, Perdana menteri pertama malaysia Tengku Abdul Rahman, Yang Dipertuan Agong yang pertama Tengku Abdul Rahman (Yang Dipertua Negeri Sembilan) dan banyak lagi yang telah dijadikan bahan sejarah tetapi ada kah mat sabu berani menyatakan ini semua sejarah penipu yang dicipta oleh umno ?, Kalau ini semua dikatakan sejarah tipu alang kah malang nya parti pas kerana mempunyai seorang peminpin yang ada penyakit gila babi sepatutnya mat sabu perlu menjalani pemereksaan dihospital tanjung rambutan atau hospital tampoi dijohor atau pun di kem pertahanan perlindungan kamunting supaya dapat mengawal sedikit kegilaan beliau semakin menjadi ketika ini.

         


          

2 ulasan:

 1. Awat kasi depa pada kerajaan china komunis, depa tu kan orang islam. kata benci komunis ini dok buat baik ngan komunis, pening kpala aku?
  macam lidah biawak cakap!
  “Tetapi permohonan UNHCR tersebut telah ditolak dan UNCHR telah melahirkan kekesalan mereka terhadap keputusan Kerajaan Malaysia tersebut,”
  “Kerajaan China secara berterusan telah menganggap permintaan penggunaan bahasa Uighur serta mengamalkan agama Islam sebagai keganasan, pemberontakan dan penderhakaan,” ujarnya

  BalasPadam
 2. mulut kata benci, hati sayang sesangat, ingat kes ketukketampi dulu?

  BalasPadam