Jumaat, 27 April 2012

Aishah berbohong dalam ceramah PAS


Berapa orang suami Aishah?
Pemenang Juara Lagu 1990 dengan lagu Janji Manis Mu.

Siapa bapa Armad Azhari Abdullah?

Armand dan Ahzad (DNA omputih)


47 tahun
Sah ! Aishah kaki kelentong[1]. Aishah kata dia jumpa Menteri DS Shahrizat Jalil pada tahun 2005 selepas membuat konsert, kononnya dia nak mengadu masalah tuntutan hak anak. Pada hal urusan tuntutan hak sudah selesai pada 30 November 2001 di mahkamah syariah Kajang ( rujuk petikan akhbar di atas).

So apa kes dia buka cerita nak mengadu pada Shahrizat pada 2005? Apa kes mengaitkan dengan minta lembu, minta RM 150 juta dan minta condo.... bangang sungguh Si Aishah munapek ni.

Kisah tuntutan hak penjagaan anak sepatutnya adalah kerja peguam dan mahkamah syariah bukan jumpa menteri.

Menurut apa yang dilaporkan di media, Aishah (47) mempunyai dua anak yang lahir pada tahun 1994 dan tahun 2000.  Anak pertama Armand Azhari Abdullah  (18) dan kedua Ahzat Ahlami Mohamad (12)

Laporan media juga menyebut, Aishah dan bekas suaminya Muhammad (61) telah berkahwin pada 1 April 2009 adalah warga New Zealand yang telah menuntut penjagaan dua anaknya.  ( Patutlah anak pertama bin Abdullah).

Aishah berusia 29 tahun[2] dan sudah mempunyai seorang anak lelaki berusia 5 tahun ketika berkahwin dengan Mohammad lelaki New Zealand.

Masa kes tuntutan anak difailkan di mahkamah syariah Kajang, anak pertamanya berusia 7 tahun dan anak kedua 4 bulan. Kahwin setahun dan bercerai, poorah...cit

So, dalam ucapan kelentong tersebut Aishah berkata anak dia diberi  dadah pada usia 5 tahun oleh bekas suaminya. Ini bermakna insiden hisap dadah berlaku pada tahun 2005  sewaktu anak kedua berusia 5  tahun dan abangnya 11 tahun juga merokok.  Jadi, suami yang hisap dadah ini , adakah suami yang kedua atau si Muhamad lelaki New Zealand ?

30 April 2010 Aishah berkahwin lagi di Thailand dengan Faizal Sazali Zulkifli tetapi bercerai setahun kemudian. Kenal seminggu dalam facebook dan terus kawin lari. Apa hukumnya, hanya Ustaz Azhar Idrus yang boleh bagi hukum atau jawapannya.

Bab kedua dalam ceramah beliau ialah kisah dia buat persembahan di Morib. Sudah tentu persembahan pentas di buat di Pantai Morib yang landskap nya cukup cantik. Mungkin itulah yang Aishah kena kelentong, mungkin pemimpin Pkr kata projek landskap adalah projek mereka dan Si bongok Aisah pun percaya bulat-bulat tanpa usul periksa.

Rakyat nak pinjam RM 5000 pun susah? Awat lah hang bingai, pergi lah ke Lembaga Amanah Ikhtiar atau Tekun, RM 10 ribu pun boleh bagi jika kena syaratnya.

Sudah lah Ecah Ooi,,,,,hang  pi mengaji di New Zealand ambil biasiswa sapa? Orang suruh pergi mengaji dan bawa balik ijazah tetapi dia pergi bawa balik anak dan bawa balik fan club. Sebagai penutup, TM nak tanya berapa orang lelaki yang pernah menjadi suami nya dan apa status anak pertama?
Bercakap ikut sedap mulut, akhirnya terbuka pekung di dada. Apa motif sebenar masuk Pas? Nak dapat tiket masuk syurga free agaknya.

7 ulasan:

  1. Mohon untuk link artikel, terima kasih...

    BalasPadam
  2. ACAH ni nak menyama tarafkan diri dia dengan Mat Sabun, Adun Selinsing, Adun Perupok, Ostad Badrulamino dan mahagurunya adalah AL Juburi Al Anwar Al Kote Bengkok. untuk mengesahkan taraf keahlian mereka.

    BalasPadam
  3. kelmarin pun die vmenipu di BT 15 Lekir...
    mohon link kan http://mynameblackpanther.blogspot.com/
    tq...

    BalasPadam
  4. lepas ni ada pak sanggup pas nak bawa nya kesyurga.....kisah aishah dulu2.......anwarkan sokong

    BalasPadam
  5. Ecah risau hak anak dia sbg melayu hilang...bila masa anak kau dikategorikan melayu? Bukan bapak dia mat saleh ke? Bangsa anak didaftarkn mengikut bangsa bapak

    BalasPadam
  6. Kita jgn lupa.. Sesungguhnya allah itu maha pengampun... klau placur skali pun dia andai dia bertaubat tidak mustahil akan diampunkan dosa dia...

    BalasPadam
  7. selagi tak didatangkan 4 saksi,selagi itu dia tidak dikatakan zina atau liwat.setakat gambar hitam putih belum tentu sahih!

    BalasPadam