Ahad, 17 Mac 2013

Sabah Sarawak Keluar Malaysia (SSKM): Doris Jones

Doris Jones mungkin mempunyai hubungan dengan Tian Chua, Anwar dan Sultan Kiram III.

Doris Jones difahamkan sudahpun melarikan diri keluar negara setelah selesai merakam video ini dan selepas Taipingmali minta kerajaan menangkap beliau.

19 ulasan:

  1. land in gua musang taken by the duble musang of communist regime , too many lang was gien to hinese developers and too many pkns lands taken by bonsia elizbert w and her gangs in pkr and dapPig - u another Ping - this land belonged to Tanah Melayu you chineseand india -originaly Pendatang - shitttttttt
    dont you know HONGKONG CHINESE DOESNT LIKE THOSE CHINESE FROM MAINLAND ,WE GV SPORK TO CHINESE ALREADY WHAT ELSE TO WANT - LU TATAK MAMPOS KA

    BalasPadam
  2. A 1ringgit question for the bigmouth,"The blood of your ilk was shed on which side of the divide. The free people's side or on the communist's/insurgent's side?".

    Kedaulatan Malaysian.

    BalasPadam
  3. can i fuck you????

    BalasPadam
  4. This is a another idiot whose thinking is being insulated by those greedy bunch of power crazy and that now they using historical factor claiming whatever theirs. Out of sudden saying that their ancestor are so much of ignorance or ignorant or more precise being stupid of not looking into or reading the Cobbold Commission. As they are the young generation who seem now so educated and that now they wanted to claimed whatever their's in term of historical factors and Should this claimed be based on that than every states in Malaysia have the right of getting themselves being their own country. This is the kind of idiot that anwar Ibrahim enjoyed to patronize. Congratulation at the highest esteem for anwar Ibrahim instigating the breaking away of the country. As truthfully in the spirit of Malaysian we should know how to deal with this kind of peoples and where do they actually belong too.

    BalasPadam
  5. Siburit busuk ni banyak tengok cerita DVD ni tule sebabnya banyak berkhayal.....

    BalasPadam
  6. siapa DORIS NI... HANYA ORANG BODOH DAN TAK TAHU ERTI KEAMANAN SAHAJA YANG MAHU KELUAR MALAYSIA..OLANG TALA OTAK.. LO SANANG LA ALA LUI KALAU ADA APA-APA SAMA SABAH LU LARI..TAPI OLANG KAMPUNG MASAM MANA??? BODOH KANGKU DAA NGA PANDAI E TU MINOGIDU NOH MANTAD MALAYSIA....HARO PODA.. MASALA NU GUMULI KO E PAMAGUNAN ASAL NU.. NUNG SUMALIAN POINGKORO ASKAR TOKOU?? HARO TOI TANTARA TOKOU ? HARO TOI SINAPANG TOKOU ? HARO TOI TUSIN NU MAMALANJA MOMILI SINAPANG ?.. BOLO PUNYA OLANG...PIONGKURO LO TULUN DILO TU HITI NU MANTAD..PELIPIN,INDO, SARANG KANOPO TULUN DIOLO HOMBO PEGIDUON NU..OSO-SONONG TOKOU RUMAMAI TI POGUN SABAH MAMAGARATAK KO E SUMALIAN?? MULAU KO E YANDO....PAKANON NOGI LIPOS LO TUTUK NU...MULAU SAMPAPING....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Butu atau puki kau keamanan... kau pergilah kemalaya jilat itu punggun orang malaya dan jadilah kau najis orang malaya sial..! dimana kau sekerang bagi tahu tapat kau tinggar biar saya panggar kepala kau guna itu parang barong.. bogoh punya pro malaya ini. kalau kau di luar negara perang biar saya timbak kau guna senapang gaja....!

      Padam
  7. jangan kasi dia balek

    BalasPadam
  8. yup betoi how many land di rampas di kelantan,oleh puak doris,ermm rampas? rizab melayu bertukar kpd puak doris? betul ker ni? fitnah? naper tak g check sendiri kat pejabat tanah kat kelantan,erm doris ni nak wat huru hara ekk,ingat sikit,kita orang manyak rilek sekarang nie,kalu rusuhan or apa2 u jgn ingat u untung loo,silap2 lu punya tanah pun sulah masuk dlm mulut u

    BalasPadam
  9. HIDUP DORIS JONES.... pengkomen2 yg ada disini bodoh sial...

    BalasPadam
  10. setahu sya...kes rusuhan byk lg berlaku kt semenanjung drpd sabah sarawak...

    BalasPadam
  11. hidup doris jones... jangan pedulikan PTI ic haram yg mengomen di sini.. PTi takut kalau pembangkang menang sbb ic haram mereka akan ditarik balik semula.. sabah is negara bukan negara.. ada paham ka tanpa nama?...

    BalasPadam
  12. Hidup doris jones.. teruskan usaha utk memulihkan sabah yang sudah lama di cemar oleh mereka yang tak bertamnggungjawab. pedulikan PTi2 yg mengomen negatif di sini. PTi takut kalau PKR, star, dll menang sbb mreka tahu yang ic haram mereka akan ditarik balik

    BalasPadam
  13. Sabah aman dan damai tanpa PTi2 / Project IC..Hidup Sabahan!

    BalasPadam
  14. Mana sudah semua pegundi umno bn ini. biar kita berkalahit sesama sendiri. kamu tgk sekarang kerajaan umno sudah mahu rancang bagi naik harga minyak barang dan sebagainya. tapi kamu pula mahu sukung dan undi pula dengan umno bn. kami rakyat pembangkang mahu kasi kalah ini umno bn supaya orang pti tidak dapat ic projek jadi warga negara tapi kelian pulah sukung ini umno bn bagi masuk ini pti dapat ic jadi warga negara.

    BalasPadam
  15. Kalau kita masih belum mampu untuk menuntut untuk keluar dari gabungan Malaya (Malaysia) pastikan Negara kita Sarawak tida sesekali mengikut jejak Sabah Joint UMNO...cukup setakat kita ada BN sahaja........

    BalasPadam
  16. Persoalan mengenai negara atau negeri Sabah dalam blog :
    http://www.negara-sabah.blogspot.com

    BalasPadam
  17. Persoalan mengenai negara atau negeri Sabah dalam blog :
    http://www.negara-sabah.blogspot.com

    BalasPadam
  18. Persoalan mengenai negara atau negeri Sabah dalam blog :
    http://www.negara-sabah.blogspot.com

    BalasPadam