Ahad, 17 Mac 2013

ANUWAR CARI LOBANG


TULEN BANG.........


7 ulasan:

  1. aku tak kenai mu but aku doakan amal jahat mu ini di tulis malaikat di buku kirimu ...moga dapat balasan yang setimpal dari ALLAH..ameen...

    zul kulim

    BalasPadam
  2. Bagaimana mahu mengetahui ketulenannya, kerana kepakaran di Malaysia pelbagai tetapi untuk mengetahui lubangnya tulen kepakarannya mudah dicari malah seluruh Malaysia begitu intim dengan pakar lubang tulen ini.

    BalasPadam
  3. Imam Baihaqi dr isnad yg sah :"Keterangan itu wajib atas yg mendakwa dan sumpah itu wajib atas yg ingkar (menolak dakwaan). (*) (**)

    (*) Kitab Bulughul Maram,Bab menerangkan dakwaan & bbrapa bukti saksi.
    (**) Kitab Fathul Mu'in, Bab Dakwaan @ tuduhan & Bayyinah @Alat Bukti

    Nuar mesti saman atau tolak dakwaan dgn alibi. Jika x da alibi, mesti bersumpah. Persoalannya, kenapa tidak satu pun prkara yg dituntut dlm mmpertahankan diri dr dakwaan mngikut syarak dibuatnya? Jawab Nuar! Jawab!

    BalasPadam

  4. 1. tak ada video, cakap saja video, tapi semua foto2 belaka.

    2. video tak wujud, oleh itu tidak terbukti. Dalam 47 laman web yg pro govt, semua kata video seks, video panas, tapi sebenarnya ZEROOOOO, penipu. Tak ada, tak wujud. Tunjuk laaa, mana.

    3. Dalam youtube pun, dah bertahun2, aksi seks tiada, penipu semua. Hanya tunjuk cumbuan jer, action ZEROOOO, sebab tak wujud. Scene kongkek mana?


    4. Jgn kasi excuse youtube tak boleh tunjuk. Ada ratusan website upload video boleh di gunakan tapi tidak. Knp?? Kerana video tak wujud, pembohongan besar.

    5. Video kekasih gay kononnya. Video kepala otak. Tak wujud. Gambar saja. Video dusta tak wujud.

    BalasPadam
  5. dah tau gambar nie tipu,nape puak puak pembangkang ni tak wat gak?lagipun gmbar najib mkn ngan antatuya ada orng sanggup mengaku buat,inikan gambar hitam putih cam ni,taruk jer najib ker ,muhyidin ker? tp perlu di ingat edit nya perlu asli tau jgn conpiuss plak,tu laa moral pembangkang nie,kalu gambar pemimpin bn dah berarak dan berdemontrasi besar besaran,rusuhan dan kete polis akan di bakar,tp kuar gambar pemimpin dia siap versi kedua ni masih nk salahkan orang lain,siap doa tu keburukan kpd orang lain,bkn berdoa suh tunjuk jalan kebenaran ,bercakap pasal adil tp berat sebelah,tak yah bro dok umah diam diam tunggu orang suh berarak plak nanti.

    BalasPadam
  6. Berarak je la tuk nuar tu...maulud nabi pun tk dtg nuar panggil dtg..bibgai btul la..dia sedap tembak bontot..kau arak bgi tmbah bontot..cuba kau tadah sekali ..mna tau ada can dia nak..

    BalasPadam
  7. Bgi jela bontot kau mna tau dia nak...

    BalasPadam