Isnin, 26 Ogos 2013

BANGLASIA LEBIH BAIK DARI DAPSIA


9 ulasan:

 1. TM adalah peminat Nga Kor Ming sebenarnya... selalu ambik snapshot dr blog beliau... dia kan MP of Taiping... 4 some reasons Chinese are better than Malayese... u got it???

  BalasPadam
  Balasan
  1. Shut up la, anonymous. We are in foreign land, learn to respect. A 24% population want to fight in a nasty way with the majority, you are brainless.

   Padam
  2. Shut up la, anonymous. We are in foreign land, learn to respect. A 24% population want to fight in a nasty way with the majority, you are brainless.

   Padam
  3. asia piranha... you're chinese piranha... right??? Malayese have been eaten alive recently instead kena tipu sama UMNO...

   Padam
 2. Pedulikan gertakan si Cina DAPBANGKAI/PKR yg. skrg! Apahal dia nak hentam pekerja Bangladesh miskin yg. majoriti Islam?! Bukan main galak lagi kempen Red Bean KURAP (termasuk MENYAMAQ sbg. Islam/Melayu) di merata blog utk. menghasut org. Islam/Melayu benci pekerja Bangladesh dan menghentikan kemasukan baru mereka. Tapi si Cina RASIS DAPBANGKAI/PKR TAK pula hentam si PELACUR-PELACUR CINADOLL yg. dibawa masuk GENG KONGSI GELAP CINA!

  Di Israel juga, PENJAJAH GANAS Yahudi yang asyik membunuh, memenjara, menindas dan mengecilkan BUMIPUTERA Islam Palestin, termasuk dengan memberi kerakyatan pd imigran Yahudi yang jutaan, dari merata cerok, dan memberi hak istimewa termasuk perumahan dan pendidikan, untuk bangsa Yahudi dari askar (yang tiada Bumiputera Islam Palestin) – tidak juga dihentam si pencinta “demokrasi dan hak asasi manusia” dari Barat (bahkan Israel si penjajah ganas ini adalah sekutu kuat si Barat hipokrit durjana)!

  Juga rejim Cina PENJAJAH GELOJOH Singapura yg. ditaja MOSSAD-CIA-MI6, untuk tawan S'pura dari TANAH MELAYU; dan telah beri kerakyatan dgn kpd jutaan imigran yang bukan pekerja/pelarian pun, dari Bukan Islam Cina dan Kristian, untuk MENGECILKAN terus jumlah umat Islam/BUMIPUTERA Melayu Singapura, juga sekutu kuat Barat-Zionis - lihat di http://rainbowoftruth.blogspot.com/2009/09/singapore-israel-love-affair.html, THE SINGAPORE ISRAEL LOVE AFFAIR, September 2, 2009!

  Maka kita dari Dunia Islam dan “Dunia Ketiga“, janganlah sampai tunduk lansung pada GERTAKAN berterusan “demokrasi/hak asasi manusia” SAMPAH Barat-Zionis/Bukan Islam, macam hamba-abdi mereka!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

  BalasPadam
 3. Apa saja Mesia buat Dapig takkan sokong punya tetapi apa saja Pap buat (dalam konteks memperbanyakkan PR ekspress di Singpork) depa sokong bulat-bulat.

  Pikio-Pikio ler Yoep oii!!

  BalasPadam
 4. Beri juga galakan dan insentif agar pemuda-pemuda Bangla boleh berkahwin dengan gadis, andartu atau janda Melayu. Kerana Islam selamat dan menyelamatkan. Sekarang ni pun ramai dikalangan mereka yang kuat agama pasang satu lagi isteri di sini. Cuma pastikan mereka yang datang tu Ahlussunnah wal Jamaah. Islam adalah bersaudara. Kebajikan mereka mesti dijaga. itulah tradisi dan budaya Tanah Melayu sejak zaman dahulu kala.

  BalasPadam
 5. Mat Bangla(muslim) lebih kuat pegangan islam mereka dari mat indon(muslim), ini dapat dilihat pada sembahyang jumaat, sunat tarawih (bulan puasa) dan sunat raya beberapa tahun kebelakangan ini, kelibat mereka sungguh rajin kemasjid tapi boleh dikatakan hampir tiada mat indon muslim kemasjid, kes ini aku perhatikan ditempat aku tempat lain aku tak tahu, sekadar pandangan.

  BalasPadam
 6. Hantar Banglasia kat Pulau Pinang. Biar padan Muak cina cina lahanat DAPigs.

  BalasPadam