Selasa, 10 Ogos 2010

Peniaga Cina cuba bakar diri di Komtar kecewa tindakan Guan Eng

Rakyat PP sengsara di bawah pemerintahan Guan Eng kerana
zalim dan suka tindas peniaga .Pada pukul 3.15pm seorang lelaki cina bernama Teoh Bak Seng telah menyimbah petrol dan berdiri dihadapan ruang legar letak kereta berhadapan Maybank Komtar.

Beliau tidak berpuas hati dengan tindakan pihak kerajaan Negeri dibawah DAP yang telah menutup pintu masuk ke Komtar di aras 2 hingga menyebabkan masaalah kepada peniaga ,Punca pintu tersebut ditutup disebabkan masaalah keselamatan Ketua menteri yang baru baru ini ditampar oleh Pak Ali .

Selain itu , isu peniaga Melayu Bazar Ramadan juga berlangsung hari ini perbincangan dengan Naib Pengerusi Dewan Peniaga Komtar diwakili En Chani dengan General Manager PDC Datuk Rosli . Perbincangan ini dengar kata kecoh dengan maki hamun oleh peniaga kepada PDC yang mengikut telunjuk Guan Eng.

Dalam kenyataannya kepada media selepas perbincangan tersebut, En Gani menyatakan bahawa surat pembayaran dari PDC dia telah terima pada hari Jumaat jam 6.30 ptg. Macam mana bayaran hendak dibuat kerana sudah lewat petang hari Jumaat, LGE telah menuduh beliau mengambil duit secara haram dan menyeleweng duit peniaga. Beberapa wakil PKR dilihat menyokong En Gani.

Ternyata tindakan ramalan PB bahawa Guan Eng mengeluarkan kenyatan menuduh penganjur bazar ramadan makan duit peniaga dan tidak bayar kepada PDC adalah satu pembohongan besar !!

Guan Eng Pembohong , pembohong itu Guan Eng !!!
sumber: pejuangbangsa daan pisau

6 ulasan:

 1. Nak heran apa dia nak bakar diri
  dia punya hal
  yang patut heran orang melayu pun
  sekarang suka bunuh diri
  Apa cerita
  tak tau hukum ka
  Neraka tempatnya untuk orang islam
  yang membunuh diri!.

  BalasPadam
 2. inilah melayu, kalau ketua memberi arahan, mereka tetap patuh, walaupun arahan mekhinati orang melayu.Bayangkan bangsat2 ini memerintah negara, polis, tentera semua jentera kerajaan melutut kepada mereka... percayalah, mampuslah melayu.

  BalasPadam
 3. Atau gimik kononnya LGE bukan aniaya peniaga Melayu sahaja?

  YB - Yang Bingai @ Bangang
  Sultan Johor Murka Kerana Poster Bingai di Tendang Terajang

  BalasPadam
 4. aku pun entah2 ahli umno11 Ogos 2010 4:02 PG

  Cina tu mesti ahli umno,wakil pkr tu pun mesti ahli umno jugak kehkehkeh

  BalasPadam
 5. nak bakar diri mancis lupa bawak? camana nak bakaq? hahahahaahah

  BalasPadam
 6. ada lighter laa..belum sempat dia ignite,,,,orsng ramai tangkap dia,,,dan polis garu tangan dia di belakang..

  BalasPadam