Sabtu, 12 Mac 2011

Anwar takut dengar perkataan 'DNA'

Hari ini satu demo secara aman telah berlangsung di Arena Square Batu Gajah yang bertujuan mendesak YB Dato Seri Anwar Ibrahim MP Permatang Pauh supaya bersetuju secara sukarela untuk diujia DNAnya.

Ujian DNA bukan lah satu perkara yang susah untuk dikenalpasti sebagai DNA bertanda 'Y'.

Anwar masih enggan memberikan sample DNA sejak dahulu lagi 2008 lagi.

Hairan sungguhlah perangai Al-Jubury, minta Azmin dan Saifuddin atau Rafizi Ramli dapat memberi sebab dan alasan munasabah kerana boss mereka degil dan keras kepala.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 ulasan:

  1. Tiga sebab dia takut..

    1. Terbukti siapa Lelaki Y
    2. Satni satu dunia tau dia share DNA Dalits dari kasta terendah diIndia.
    3. Tengok2 takder langsung DNA Melayu, mana tau kecik2 dulu kena kutip kat tong sampah tanpa diketahui siapa ibubapa sebenar... Ada mirik muka macam Myanmar tak?

    BalasPadam
  2. Tepengmali,lu keleja memang busuk..takut nanti lu punya keturunan..oyo..oyo..atau yu juga jenis saiful geng ke..

    BalasPadam
  3. INGAT BALASAN ALLAH.... JANGAN MENUDUH ORG X TENTU PASAI

    BalasPadam
  4. Salam bro
    Dahsyatlah depa ni..DNA pun takut nak bagi. Kata orang berani kerana benar. takut kerana salah...yg mat DAGANG ni pun satu ngok. Apa kene mengena beri DNA dengan balasan Allah dan menuduh. Tak tuduhlah bangang..hanya cabar. kalau x betul bagilah DNA. Kerat jari aku berani kalau bahalol CIFOT BABI tu nak beri. Habislah taik2 dia terbongkar...yg nak buat demo kat pejabat PAS tu wat pe..depa kan ZOMBIE..mayat hidup...otak dah kena makan...ikut je perintah...takkan pernah depa nak percaya sebab otak depa dah berkarat kena klorox dari kechik. Tak pe..kata orang kebenaran akan muncul jugak. Masa tu nanti baru satu Malaysia tutup hidung sebab taik CIFOT BABI ni busuk sangat...kot2 dia ni salah sorang umat NABI LUT yang sesat tu.

    BalasPadam
  5. sibuk nk dna! terang2 politik parti..
    kes antatuya tue dah dna blom?
    bersepah lg kes kat luar tue x boleh setel
    nk agong2 sangat dna..

    bodoh dna tue atas tangan manusia...
    politik tetap busuk bai dr dulu lg dah ada...
    klu x xder lah share india melayu cina bodoh!
    terang2 negara islam tanah melayu tp mcm mana ada hak cina india? hampa nie semua bangan! dok sibuk2 politik bangan.. fikir lah nk maju kat negara kongsi nie... fikir pasal masa depan ank watan melayu..ke ada jugak faedah nyer

    BalasPadam