Selasa, 8 Mac 2011

Hakim Tolak DNA "Y"

Mahkamah dikejutkan kerana DNA Y yang diambil dari bilik tahanan ditolak oleh Hakim. Anwar dan Karpal Sink punya la seronok dengan keputusan tersebut sehingga menari wel-wel-wel dan berguling-guling keseronokan.

Hakim tolak tak jadi masalah. Sebabnya Hakim boleh mengarahkan Anwar diambil DNA nya dalam mahkamah. Biarlah ramai yang menjadi saksi dan keputusannya juga diumumkan dalam mahkamah.

Kalau Hakim tak arahkan Anwar memberikan DNA bagaimana nak membuktikan bahawa Anwar meliwat mangsa.

Hanya DNA sahaja boleh membuktikan OKT didapati bersalah dan disumbatkan ke dalam penjara

3 ulasan:

 1. buat ler ape saja...mahkamah dunia boleh lah lepas....bergembira buat sementara waktu...ada satu lagi mahkamah yg dia tak boleh nak lepas...seluruh peguam tunda pun tak boleh nak bela & tunda....tunggu.....

  BalasPadam
 2. kalau selama ini anwar dan kuncu kuncu mengatakan mahkamah dan sistem kehakiman di kawal oleh kerajaan, sekarang apakah ulasan mereka dengan keputusan mahkamah hari ini.????
  Kalau keputusan berpihak kpd anwar...apakah kerajaanyg mengarahkan hakim berbuat demikian?
  Jika dimasa akan datang keputusan tidak berpihak kepada anwar, apakah kerajaan juga yg mengarahkan hakim berbuat demikian?? FIKIR FIKIRKALAH..

  BalasPadam
 3. itulah fikrah sebalik kebenaran ada buruknya. Kebaikan terpancar bila YAA tolak dna yang dikatakan didapati melalui jalan salah. Masih adalagi banyak bahan bukti yang terus mengancam kedudukan okt dan peguam handal tu...

  BalasPadam