Jumaat, 22 April 2011

PKR semakin ditolak rakyat

Anwar Ibrahim dan Parti Keadilan Rakyat (PKR) semakin sepi dan semakin ditolak rakyat Malaysia. Buktinya lihat ranking Alexa yang dibuat sebentar tadi keatas blog mereka.

Dahulu ranking laman web ini adalah di bawah 100 ribu , kini jatuh menjunam ke ranking 600 ribu lebih. 

Berita terkini menyatakan bahawa Anwar berada dalam ICU jagaan Wan Azizah, bukan di ICU Hospital. Berita lain dan siasatan bloggers dan twitter menyatakan Anwar berada di luar negara dan kemungkinan besar tidak akan pulang lagi ke Malaysia. Anwar sedang mencari suaka poltik untuk mengelakkan dikenakan hukuman berikutan kes liwat dan kes melanggan pelacur china doll.

Jika benar Anwar berada di ICU Wan Azizah atas alasan Sakit Belakang, Azizah sepatutnya membenarkan wartawan melawat Anwar walaupun berada di rumah. Tak kan lah Anwar tak mampu berkerusi roda atau memakai colar leher seperti dahulu.

Sah Azizah menipu rakyat Malaysia lagi.

Lagi mengenai PKR yang semakin tenat

1 ulasan:

  1. tipu jgn tak tipu.. sebab dengan tipu dia boleh rilek je.. mcm takde mende

    BalasPadam