Sabtu, 9 Julai 2011

Demo jijik di luar negara

Menurut laporan demo di adakan di Pert Australia melibatkan 150 orang.

Di Melbourne 750 , Sydney 300 dan sedikit di New Zealand.

Korea Selatan juga 30 menyertai perhimpunan dan London belum dapat Info.

Ternyata demo luar negara mendapat sokongan dan bantuan ARDA dll.

Siasat lah jika ia melibat pelajar yang mendapat biasiswa kerajaan sila hantar mereKa balik dengan kos sendiri.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 ulasan:

  1. Aku setuju..yg buat demo d luar negara tu kalu dapat biasiswa..hantar bali..rugi negara...mereka tak tahu apa-apa tetapi senang dipengaruhi...

    BalasPadam
  2. Tak payahlah bersusah payah nak suruh kerajaan nak tarik biasiswa buang masa aje.
    Kerana sayangkan babi2 luar negara dan sayangkan kerusi empuk jangan mimpila tindakan akan di ambil.
    Lagipun dia orang diluar negara ni bakal memegang jawatan penting dalam kerajaan dan bergred tinggi.
    Pegawai bergred rendah wajib dicantas.
    Apa sudah jadi dengan "anugerah istimewa" pada pengetua dan swewaktu dengannya.Adakah dipeduli keluhan pegawai rendah yyang lain?
    Apakah cadangan itu akan diteruskan?
    Buka la mata.
    Tengok berapa ramai guru besar yang teraniaya oleh PPD yang gila kuasa terutama di Kudat.
    Mereka hanya melindungi kepentingan diri.
    Hapuskan saja kuman2 babi yang ada dalam KPM.
    Hapuskan saja pemberian biasiswa kepada biawak2 hidup.
    Ada beranika pegawai yang terlibat.

    BalasPadam
  3. Tak payah suruh balik, lebih baik suruh tinggal terus disana dan apply warga negara sana. Lepas tu minta biasiswa negara tu,baru rasa nanti langit tinggi ka rendah!!Inilah yg dikatakan mengigit jari yg disuap. Madu diberi,dibalas tuba.... Org yang Tak tahu diuntung!!!!

    BalasPadam