Rabu, 17 Ogos 2011

MBPJ lodges report over blogger's 'fake document'



MPPJ atau La Toya nak saman Papagomo?


"kami daripada MPPJ bersama ahli-ahli majlis dan pengarah kami En Fauzi."La Toya

Wah! Latoya dah jadi kakitangan MPPJ? Kesian En Fauzi pegawai yang kaku dan bisu. tak boleh cakap apa-apa pun....Apa kah ini menunjukkan bahawa MPPJ berada dicelah kangkang PKR dan DAP?

Kalau MPPJ nak buat saman, eloklah pergi sendiri....mana pegawai dan penasihat perundangan MPPJ?

Khalid Samad pun ahli majlis MPPJ juga ka?

Hahaha....Khalid ajak masyarakat menolak bloggers Anom....Ramai anom ialah Pas dalam facebook dan blog juga.

Sah....La Toya dan Khalid Samad takut bersilat dengan Papagomo..

Dahulu mereka suka hati saja hentam BN tetapi hari ini macam moron pula,,,merajuk, menangis dan report polis....Kalau berani teruskan perperangan di media siber,,,,,jangan bawa isu ke mahkamah,....bacullllll!!!!

3 ulasan:

  1. bro,
    kalau dah bacul ni mmg akan report la kat polis.dulu kata polis jahat,kejam,tindakan ganas masa bershit rally.puak lahabau ni mmg dah tau akan hanyut la masa prU13 nanti.

    SYABAS KEPADA BLOGER PRO UMNO/BN

    PENDEKAR LAUT

    BalasPadam
  2. Laporan Polis? Ingatkan dah tak caya kat polis...

    BalasPadam
  3. Dulu maki hamun polis sekarang nak jumpa polis nak buat repot,apa dah jadi pakatan haram selangor.

    BalasPadam