Rabu, 28 September 2011

Menjawab Tomahan Ustaz Kazim Alias Terhadap Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik...WAH! ADA JUGA BALACI YANG DOK BELA TOK GURU PEMIMPIN TENTERA AHZAB YANG SESAT LAGI MENYESATKAN.

8 ulasan:

 1. Kita semua dan tengok dan dengar video dua belah pihak. Puak janggut ni tak payah nak tegak banang basah lagi.. orang tak akan percaya.

  BalasPadam
 2. NANTI NIK AJIS X BAGI GAJI.

  BalasPadam
 3. apa ke jadahnya tok guru haram jadah kata Allah pilih orang bernama Muhammad. Allah dah pilih sebelum nabi lahir lagi seperti yang terdapat dalam kitab lain. haram jadah sungguh ustaz janggut kambing ni. kambing pun malu pasal janggut menyerupainya.

  BalasPadam
 4. Ustaz ni dah nampak memupuk audien kearah pemujaan dengan berkata 'TG adalah pemimpin kita (PAS) mana boleh dia melakukan kesilapan' pada minit 10:15 inilah rupa pemujaan yang akhirnya membawa kepada kesesatan. Katanya perbandingan ustaz ni dgn Nik Azis macam langit dgn bumi, tengoklah tahap pemujaan ni. Yang tak melakukan kesilapan (dosa) hanya Rasullulah, bukan ummat dia walau setinggi mana ilmunya. Inikan pula ulama politik seperti Nik Aziz. kenapa orang PAS tak boleh berfikir.
  Tak payah ustaz Kazim yang jawab, cukup dgn aku pun boleh.

  BalasPadam
 5. apa yang ustaz ni melalut, Ustaz Kazim tak kata menyambut maulud itu sunnah. Kepiah atas kepala janggut sejemput pun boleh auta dan putar demi kuasa dan takhta?

  BalasPadam
 6. waahhh...kata si malaun ni "mana boleh pemimpin no. 1 kits buat salah (nik ajis)....mcam maksum la sangat...sesat lagi menyesatkan lagi hujah malaun ni....pastu bca skrip la pulak ..apa barang setiap kali cakap bacab skrip..budak2 tadika pon boleh... pandai betui juak2 ni spin... SETAKAT PENCACAI MACAM MALUAN NI SAPA PON TAK LAYAN LA NAK KOMEN BALIK SEBAB DRI CARA BERCAKAP PON DAH MENUNJUKKAN TAK DAK KUALITI ...

  MEMANG DASAR PENTAKSUB FANATIK JUAK2 NI DAN PENCACAI TAHAP GABAN !!! ORANG MABUK GANJA MEMANG SUKA CAKAP MERAPU ...

  BalasPadam
 7. Al Saff 61:6
  "... Nabi 'Isa ibni Maryam berkata: 'Wahai Bani Isra'il, sesungguhnya aku ini Pesuruh Allah kepada kamu, mengesahkan kebenaran Kitab yang diturunkan sebelumku, iaitu Kitab Taurat, dan memberikan berita gembira dengan kedatangan seorang Rasul yang akan datang kemudian daripdaku - bernama: Ahmad' "

  Al A'raaf 7:157
  Iaitu orang-orang yang mengikut Rasulullah (Muhammad s.a.w.) Nabi yang Ummi, yang mereka dapati tertulis (namanya dan sifat-sifatnya) di dalam Taurat dan Injil.... "

  Dah nyata oleh Allah kpd rasul2 terdahulu ttg Ahmad, takkan ler Nabi Muhamad tu kecik2 sama mcm mamat kat kampung kita... lagi mau pusing2...cover line nik aziz..bg hujah wahabi pulak tu..

  Jouhar Fahmi

  BalasPadam
 8. YANG INI BUKAN USTAD TAPI USTAD PAS KOMUNIS ITU PUN ADA HATI NAK LAWAN USTAD KAZIM BUANG MASA SAHAJA DIHARAP USTAZ KAZIM TAK PAYAH NAK JAWAB BAGI ANAK MURID JAWAB SUDAD PUAK MUNAFIK INI MEMANG KURANG AJAR SAMA PERANGAI NIK AZIZ ULAMA TERUMPAH MUNAFIK.#

  BalasPadam