Isnin, 5 September 2011

Pas memang sah Celaka

Pemergian Najib ke Australia mendapat liputan detail daripada akhbar penghina negara puak-puak Pembangkang.

Tetapi mereka lupa bahawa Lim Guan Eng dan 50 penyamun joli katak di Guanzhow China . Memang hampas betul
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 ulasan:

  1. Puak pakatan haram terutama pas memang bersifat kurang adap sesama bangsa, tetapi dengan dap laknattullah mereka sanggup jadi anjing suruhan, inilah pas yang ada sekarang...///

    BalasPadam
  2. masalahnya PM lari di hari raya, Lim Guan Eng tak beraya...!!!

    BalasPadam
  3. http://www.youtube.com/watch?v=FgJW_YNdLyE&feature=player_embedded

    BalasPadam
  4. awat selama ni nik aziz sayang sangat ka dengan hari merdeka. apa sumbangan nik aziz untuk kesejahteraan negara dan bangsa? kalau yang islam pun dia tak yakin? habih habih pecaya kat bukan islam la jugak.

    BalasPadam
  5. Itu yang dipanggil pengorbanan seorang pemimpin...pergi ke australia semasa sambutan shawal....Lim Guan Eng mana sanggup nak pergi joli katak kat China masa chinese new year...

    BalasPadam
  6. pemimpin no 1 keluar negara pada 31 ogos...sngt patriotik

    BalasPadam