Rabu, 9 November 2011

Rafizi Ramli demam dah!

Kerajaan pakatan haprak gagal menguruskan Unisel. [lihat carta di atas] dan baru-baru ini Rafizi Ramli telah membawa gerombolannya untuk menyelongkar ladang Feedlot kerana dakwaan PKR ladang tersebut gagal menyumbangkan bagi keperluan daging negara. Rujuk malaysiakini. [ klik ]

TM juga mencadangkan supaya Rafizi Ramli membawa gerombolannya untuk menyelongkar sebab musabab kenapa Unisel semakim merudum dan jangan lupa isu penutupan kolej yayasan Selangor yang ditutup beberapa bulan lepas.


Sudah banyak kali TM cuba mengorek rahsia beliau dan menyebabkan Rafizi telah blok di facebook dan twitter. Kini ramai blog-blog pro BN  sedang memanaskan badan Rafizi dengan sejarah hitam beliau dan suhu badan Rafizi sudah melebihi 40 darjah celcius.

Rafizi yang berangan-angan nak jadi MP Kemaman kali ini bakal menjadi burung unta yang menyorokkan kepada ke dalam tanah... Tunggguuu pembongkaran seterusnya.

1 ulasan:

  1. panazzzzzzz berapi...Marina Mahathir, anak bekas Perdana Menteri, Mahathir Mohamad yang berprofil tinggi,telah memberi amaran kepada pihak berkuasa dan juga pengacau untuk tidak menjadikan Ketua Bersih Ambiga Sreenevasan dan lain-lain aktivis sebagai mangsa untuk acara Seksualiti Merdeka yang dijadualkan untuk November 9 hingga 13.
    abis teloq pengampu umngok tersentap masuk kedalam..kahh3..pengacau?@langau politik?

    BalasPadam