Khamis, 24 Januari 2013

Pembangkang Perak Tahap Bahalol Dah!!!

Malam tadi di Ipoh berlangsung satu program paling bodoh dan syok sendiri iaitu 'debat Nizar vs Zambry. Dr Zambry telah pun menyatakan bahawa Nizar tidak mempunyai kredibiliti untuk berdebat.  Ya! Memang amat setuju dengan kenyataan Dr Zambry.

Nizar sepanjang 5 tahun menjadi Adun dan 3 tahun menjadi ahli parlimen Bukit Gantang berapa kali namanya dicatatkan dalam handsard dewan rakyat atau dewan dun.

Malam tadi mereka buat program syok sendiri. Kalau betul-betul debat diluluskan oleh pihak polis sila tunjukkan salinan surat kebenaran atau permit yang dikeluarkan oleh PDRM.

Satu lagi kebodohan pembangkang yang menyatakan program debat Nizar vs Zambry tetapi kenapa meletakkan meja untuk 3 penalis ( 3 dipihak pembangkang dan 3 dipihak BN) Kalau debat antara Nizar dan Zambry , tak payah ada meja sedemikian rupa..


Inilah kebodohan pembangkang. Kalau berdebat dalam dewan bawa geng dan buat debat digelanggang sendiri. ( foto oleh penyair hitam)

5 ulasan:

 1. mb takut kot.....

  BalasPadam
 2. BIAR APA PUN ALASAN, UMNO TAK AKAN BERANI BERDEBAT. INI SUDAH CUKUP MEMBUKTIKAN BAHAWA UMNO TIDAK LAYAK LAGI UTK TERUS MENTADBIR NEGARA.
  PERTUKARAN PEMERINTAH PERLU DILAKUKAN UTK MALAYSIA YG LEBIH BAIK.
  BLOGGER UMNO DIBAYAR UTK TERUS MEMBOHONGI RAKYAT.

  BalasPadam
 3. termasuk la blogger yg satu ni...org kamunting dh kenal sgt...

  BalasPadam
 4. Sepatutnya debat ini berlangsung. Soal ada kredibilti atau tidak, biarlah penonton yang menentukan. Namun debat dalam suasana yang adil. Kebenaran yang sama sepatutnya diberikan kepada kedua-dua pihak untuk mendapatkan keadilan seperti tempat berkecuali, jumlah penyokong dll.

  BalasPadam