Ahad, 3 Mac 2013

Anwar mula berhujah bela diri: Skrip Lahad Datu sudah siap dalam kepala dia

3 ulasan:

  1. Pergi mampus la Anwar. Dulu aku support kau sebab ingatkan kau teraniaya, rupanya memang kau deserve it. Pilihanraya lepas aku undi PKR, tapi kali ni memang aku akan undi BN, dan aku akan kempen habis-habisan kat member-member dan keluarag untuk undi BN. Biar kau kempunan tak jadi PM.

    BalasPadam
  2. sampai kering pun dia x kan jadi PM.biat kecut kote dia biar bebas burit2 member dia

    BalasPadam
  3. tungguuuuuuuuuuuuuu........selepas pru ni duduk la ko dengan yahudi tu....dimalaysia lagi mamposssssss la ko

    BalasPadam