Ahad, 3 Mac 2013

Jangan ganggu tugas anggota keselamatan di Sabah

Kepada penduduk Sabah yang menggunakan smartphone diingatkan jangan upload sebarang gambar dan berita tugas-tugas pasukan keselamatan di Facebook atau lain-lain media sosial.

Pihak musuh menggunakan maklumat tersebut untuk mengatur strategi dan bertindak.

Mereka kini bergantung kepada maklumat daripada internet dan media sosial untuk bertindak balas.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 ulasan:

  1. Kerajaan sepatutnya blok sementara waktu semua talian internet bagi mengelak musuh dan ejen musuh yang berkeliaran mengakses maklumat pergekan pasukan keselamatan malaysia kepada rakan-rakan mereka supaya dapat bertindak balas......

    BalasPadam
  2. Walau apapun semoga pegawai keselamatan kita selamat dalam mengharungi segala rintangan dan cabaran dari pihak musuh di masa masa akan datang semoga Allah sentiasa melindungi mereka dengan semangat yang berkobar kobar dalam memperjuangkan keselamatan Malaysia. Namun begitu anggota semua harus lah lebih berhati hati dan peka demi keselamatan nyawa dan keluarga tercinta.

    BalasPadam
  3. Walau apapun semoga pegawai keselamatan kita selamat dalam mengharungi segala rintangan dan cabaran dari pihak musuh di masa masa akan datang semoga Allah sentiasa melindungi mereka dengan semangat yang berkobar kobar dalam memperjuangkan keselamatan Malaysia. Namun begitu anggota semua harus lah lebih berhati hati dan peka demi keselamatan nyawa dan keluarga tercinta.

    BalasPadam