Isnin, 6 Mei 2013

Biadab : terbalik bendera

Tak  tahu sejarah datuk nenek mereka
Inilah anak-anak cina yang lupa daratan. Datuk nenek mereka dahulu hidup susah, mangsa pembunuhan klan dan mangsa perang saudara.
Tak suka Malaysia Tak Apa, Pergi lah cari negara lain, Australia, USA, Canada  atau  New Zealand
Datuk nenek mereka lari menaiki tongkang mencari tanah baru untuk hidup. Kini anak cucu lupa jus soli, lupa kontrak sosial, lupa segalanya.

Ini semua kerana parti ultra Dap.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

25 ulasan:

  1. beri detail di mana gamar di ambil boleh kita serang

    BalasPadam
  2. Menterbalikkan bendera tu bermaksud meletakkan bulan bintang, warna kuning dan biru kebawah... fahamkanlah maksud yg tersirat kerana setiap elemen itu mempunyai maksud tersendiri. Mereka mengutamakan negeri negeri tak Beraja kerana boleh jadi MB, Negeri negeri beraja di letakkan pada bahagian bawah bersama simbol kedaulatan Raja dan Islam... itu yg saya dapat takrifkan perbuatan mereka...

    BalasPadam
  3. Ada di antara mereka yang tak tahu bertutur melayu sepatah pun.. konoyaro..

    BalasPadam
  4. Bak kata setengah manusia tu..."Selamatkan Malaysia". Memang Malaysia perlu diselamatkan....diselamatkan daripada puak2 pembangkanglah....Dan puak2 cina ekstrim macam ni.

    BalasPadam
  5. Cina tetap cina. Mungkin 5% kot yang ada semangat Malaysia. Kalau belajar dr sejarah dan budaya cina,memonopoli dalam pelbagai bidang adalah matlamat mereka.

    BalasPadam
  6. Selama ini aku tidak ada rasa curiga dengan mereka, tapi... selepas PRU 13 ini baru ku tahu belang mereka.. jika mereka berani tunjuk biadap, walaupun hanya mempermainkan bendera, jangan menhesal, kerana aku pun sudah meluat, aku akan mula boikot mereka, sedikit-demi-sedikit...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah nama cina...apa yg dia makan..tapi org melayu masih tak sedar...masih nak menyokong cina.renung2kan la...

      Padam
  7. 13 mei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  8. sebab mereka tidak tahu sejarah 13 mei itu sebab mereka kurang ajar dan perlu diajar..hidup islam dan melayu

    BalasPadam
  9. BAGUS tanpa nama.. tp kontrol skit kemarahan itu

    BalasPadam
  10. bagus tp kontrol skit kemarahan itu

    BalasPadam
  11. mulai skrang pastikan anak muda MELAYU sedar diri..susah payah nenek moyang kita dilahap macam tu oleh bangsa pendatang ni...ORANG MELAYU YANG BERNIAGA...HENTIKAN HASAD DENGKI, YANG BERPOLITIK, HENTIKAN CACI MAKI...REMAJA DAN ANAK MUDA...HENTIKAN BERKHAYAL DENGAN HIBURAN DAN DUNIAWI...KALIAN MESTI KEMBALIKAN MARUAH DAN TEGAKKAN ISLAM DI MALAYSIA....PRU-13 IS THE BIGGEST WAKE UP FOR ALL OF US...jgn ingat depa akan duduk diam juga....

    BalasPadam
  12. bakal2 pemimpin DAP,opps!

    BalasPadam
  13. HIDUP BANGSA MELAYU ...BERSATULAH KITA PAS DAN UMNO..UNTUK SELAMATKAN AGAMA ISLAM,BANGSA MELAYU DAN NEGARA MALAYSIA...TAKBIR....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau pas dan umno bersatu memang jadi dream come true lah utk saya dan ramai lg org melayu yg sayangkan tanah air. dan akan menjadi nightmare pada cina dap!

      Padam
  14. Bukan lagi biadab, tetapi inilah cina bangsat. Patut lucutkan kewarganegaraan. Biar mereka rasa hidup di tongsan. Baru tahu langit tu biru ka hitam. Hidup MELAYU!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sokonggg. Hidup melayu

      Padam
  15. jgn salah kn mereka atau hentam mereka, kita yg patut berubah menjadi lebih dari mereka. Saya juga marah seperti saudara2 tp dgn api2 kemarahan kita tidak dapat apa2 lebih baik kita bertindak dengan ubah gaya hidup kita melayu. Insyallah bak kata Hang Tuah Takkan melayu hilang di dunia, tp pastikn kewujudan kita sentiasa memberi signifikan bkn nya seperti buih di lautan banyak tetapi lemah..Insyallah ,saudara2 ku buka mata dan perjuang kn hak bangsa kita.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sampaikan juga teguran ini kepada org melayu Islam pas dan pkr. kalau pengkhianat negara terang2an mcm dlm gambar tu kita tak boleh salahkan atau hentam, abis tu pemimpin2 melayu Islam umno yg sebangsa seagama dgn diorang suka2 hati lak didoakan terima bala dan masuk neraka. Cannot be weiii.

      Padam
  16. Sokongggggg. Hidup melayu

    BalasPadam
  17. tampa nama.... mnyirap gila tiap kali tgk gmbr ni... hari ni dorang ada kan phimpunan cehhh kt blog bdk2 cinasia ni amik gmbr n bendera malaysia dgn baik je..... pura2 smua tu!!! konon2 sayang negara... da pndatang buat cara pndatang.... xpyh nk poyow baik2...

    BalasPadam
  18. tuan2 dan puan2 skalian..tu cabaran untk kita org melayu..bsatu padu sesame org melayu..kn bagus stiap parti politik yg bbangse melayu bsatu..barulh bangsa lain takut dan tunduk hormat pada kita..ingat!!itu hanya sebilangan daripada kaum cina..sy org melayu..bukn sy nk sokong org cina tetapi kita jgn lupe ade juge org cina yg cintakn Malaysia..yg sygkn smangat perpaduan yg ada..ade juge org melayu yg sggup nk jual negara sdiri..tp kita sdiri yg tak tau..anda smue msti fikr byk kmungkinan mlalui gmbr ni kn..ade tak anda tfikir klu cina yg ade dalm gmbr tu ade kmungkinan bukan smuanye org Malaysia?yg cube memecah belahkn Malaysia?byk kmungkinan yg bleh blaku kn..

    BalasPadam
  19. Salam....aku memang benci cine...ade sebab2 tertentu yg membuatkan aku menyampah dan benci dorank.....Salah satunye,dulu aku pernah keje dgan cine...memang best la jadi hamba tebus dorang...Mcm keldai dibuatnye....Bukan tu saje,mempermain-mainkan pekerje yg berbangse lain memang dah jadi tabiat dorang....Lg 1,kebanyakan dari dorang nie memang terdiri drpada golongan yg angkuh dan sombong....Yang paling best skali,dulu waktu umur aku 15 tahun,aku pernah kene samun didepan khalayak cine.....Aku kene helmet sampai muka aku pecah,gigi patah....perghhh memang sakit la.....Yg peliknye,aku kejadian tu berlaku kat depan kedai makan cine(Bt 11 Cheras)....Dorank just tgk dan buat bodo je.....Sampaikan waktu penyamun2 tu dah blah pon,dorang masih tgk je aku dari jauh.....Nasib bek la ade uncle india yg bawak teksi berhenti & bawak aku p hspital....ADOI

    BalasPadam