Khamis, 30 Mei 2013

PEMILIK BLOG HINA POLIS DIRAJA MALAYSIA DIKENALPASTI @PDRMsia


SEBARKAN!!!



Nuramin Saad

Mana kau nak lari bai... terpampang dah muka kau.. nak nyorok mana lagi..

Ini satu lagi hasil didikan Anwar Ibrahim, Tian Chua, Chegubard & Badrul Amin.. Budak bernama Mohd Nuramin ini secara terang2 menghina PDRM.. Malah turut menggelar pasukan keselamatan negara sebagai anjing.. Sey bukan buak cerita.. kau tgk gambar yg sey printscreen kek bawah ini...

Hina PDRM sama dengan hina Raja

Dia orang ini ingat polis kt Malaysia ini apa? senang2 nak sama kan dgn Anjing... Yg pemimpin korang itu main jubo belakang kau tak samokan dengan binatang lak!!! Biol punya budak.. Pasukan keselamatan PDRM ini ditubuhkan bukan untuk berkhidmat utk mana2 parti politik tapi untuk menjaga rakyat Malaysia.. Kau paham tak!
Mana nak lari?

4 ulasan:

  1. Saya Mohd Nuramin Bin Mohd Said telah di fitnah dan menafikan sekeras-kerasnye bahawa laman sosial Facebook, Twitter, Blogspot dan macam-macam lagi laman sosial yang tersebar berita tentang saya itu adalah tidak benar & bukan milik saya..Lamam berkenaan telah dicipta oleh individu yang tidak bertanggungjawap..Berikutan ini, laporan polis telah saya buat pada 30 Mei yang lepas merujuk no report 002349/13..Saya juga sudah membuat report kepada SKMM untuk bantu menyiasat kes ini...Semoga segala urusan di permudah kan...INSYAALLAH..terima kasih.Amin...

    BalasPadam
  2. Saya Mohd Nuramin Bin Mohd Said telah di fitnah dan menafikan sekeras-kerasnye bahawa laman sosial Facebook, Twitter, Blogspot dan macam-macam lagi laman sosial yang tersebar berita tentang saya itu adalah tidak benar & bukan milik saya..Lamam berkenaan telah dicipta oleh individu yang tidak bertanggungjawap..Berikutan ini, laporan polis telah saya buat pada 30 Mei yang lepas merujuk no report 002349/13..Saya juga sudah membuat report kepada SKMM untuk bantu menyiasat kes ini...Semoga segala urusan di permudah kan...INSYAALLAH..terima kasih.Amin...

    BalasPadam
  3. berkate lah selagi kita boleh berkata-kata...kutuk lah selagi kita boleh mengutuk...cerca lah selagi kite boleh mencerca...tapi kite sebagai org islam kene ingat, sampai satu masa nnti mulut kite akan dikunci...tangan, mata, kaki dan semua anggota badan kite akan berkate2 dengan jujur...saat itu lah saat kite berada di dalam kubur atau liang lahat...

    BalasPadam
  4. anda anda blog?berminat menjana pendapatan lumayan melalui blog??
    sertai kami di sini ==> http://www.buatduitblog.com/hop.php?ref=airahumairahgmailcom

    BalasPadam