Langkau ke kandungan utama

PEMILIK BLOG HINA POLIS DIRAJA MALAYSIA DIKENALPASTI @PDRMsia


SEBARKAN!!!



Nuramin Saad

Mana kau nak lari bai... terpampang dah muka kau.. nak nyorok mana lagi..

Ini satu lagi hasil didikan Anwar Ibrahim, Tian Chua, Chegubard & Badrul Amin.. Budak bernama Mohd Nuramin ini secara terang2 menghina PDRM.. Malah turut menggelar pasukan keselamatan negara sebagai anjing.. Sey bukan buak cerita.. kau tgk gambar yg sey printscreen kek bawah ini...

Hina PDRM sama dengan hina Raja

Dia orang ini ingat polis kt Malaysia ini apa? senang2 nak sama kan dgn Anjing... Yg pemimpin korang itu main jubo belakang kau tak samokan dengan binatang lak!!! Biol punya budak.. Pasukan keselamatan PDRM ini ditubuhkan bukan untuk berkhidmat utk mana2 parti politik tapi untuk menjaga rakyat Malaysia.. Kau paham tak!
Mana nak lari?

Ulasan

  1. Saya Mohd Nuramin Bin Mohd Said telah di fitnah dan menafikan sekeras-kerasnye bahawa laman sosial Facebook, Twitter, Blogspot dan macam-macam lagi laman sosial yang tersebar berita tentang saya itu adalah tidak benar & bukan milik saya..Lamam berkenaan telah dicipta oleh individu yang tidak bertanggungjawap..Berikutan ini, laporan polis telah saya buat pada 30 Mei yang lepas merujuk no report 002349/13..Saya juga sudah membuat report kepada SKMM untuk bantu menyiasat kes ini...Semoga segala urusan di permudah kan...INSYAALLAH..terima kasih.Amin...

    BalasPadam
  2. Saya Mohd Nuramin Bin Mohd Said telah di fitnah dan menafikan sekeras-kerasnye bahawa laman sosial Facebook, Twitter, Blogspot dan macam-macam lagi laman sosial yang tersebar berita tentang saya itu adalah tidak benar & bukan milik saya..Lamam berkenaan telah dicipta oleh individu yang tidak bertanggungjawap..Berikutan ini, laporan polis telah saya buat pada 30 Mei yang lepas merujuk no report 002349/13..Saya juga sudah membuat report kepada SKMM untuk bantu menyiasat kes ini...Semoga segala urusan di permudah kan...INSYAALLAH..terima kasih.Amin...

    BalasPadam
  3. berkate lah selagi kita boleh berkata-kata...kutuk lah selagi kita boleh mengutuk...cerca lah selagi kite boleh mencerca...tapi kite sebagai org islam kene ingat, sampai satu masa nnti mulut kite akan dikunci...tangan, mata, kaki dan semua anggota badan kite akan berkate2 dengan jujur...saat itu lah saat kite berada di dalam kubur atau liang lahat...

    BalasPadam
  4. anda anda blog?berminat menjana pendapatan lumayan melalui blog??
    sertai kami di sini ==> http://www.buatduitblog.com/hop.php?ref=airahumairahgmailcom

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Perihal Elaun Keraian Kakitangan Kerajaan

ELAUN KERAIAN
BAGI pegawai-pegawai kerajaan gred 43 ke atas, mereka di peruntukkan dengan elaun keraian yang merupakan sebahagian daripada pendapatan mereka. Elaun minima RM400 sebulan di kecualikan daripada cukai pendapatan.

Imbuhan Tetap Keraian yang diberikan kepada pegawai dalam Kumpulan Pengurusan Tertinggi dan pegawai tertentu dalam Kumpulan Pengurusan dan Profesional merupakan elaun yang dibayar atas kadar tetap secara bulanan.

Tujuan pemberian Imbuhan Tetap Keraian adalah sebab jawatan dan tanggung jawab pegawai memerlukan mereka meraikan tetamu bagi mewujudkan suasana ramah mesra. -- FAQ SSM oleh JPA

Namun pada kebiasaannya, Imbuhan Tetap Keraian ini hanya digunakan untuk meraikan diri sendiri ataupun keluarga sendiri sahaja ataupun untuk membayar hutang-hutang peribadi sahaja.

Andai kata ada tetamu yang datang ke pejabat dan mereka di jamu, itu adalah dari perbelanjaan pejabat. Malahan ada pejabat yang membayar makan minum tetamu yang diraikan di hotel/restoran menggunak…

#SIAPA_ARAH_BUNUH_ALTANTUYA?

(By: Ariff Ahmad)
Walaupun Kerajaan Australia telah bersetuju untuk membenar Sirul dibawa pulang ke Malaysia tetapi reaksi Mahathir terhadap isu tersebut adalah seperti dia tidak berminat untuk membenarkan Sirul Azhar pulang ke Malaysia (sila rujuk FAKTA 1).  
Mengapa Mahathir tidak berapa bersetuju dengan cadangan tersebut. Untuk memahaminya, maka kita perlu rujuk kepada sejarah pembelian kapal selam tersebut.
Mengikut siasatan saya, Rancangan untuk membeli kapal selam telah mula dibahas di Parlimen seawal tahun 1993 lagi (sila rujuk pada beberapa SCREENSHOT HANSARD dibawah). Persoalannya ialah, jika Mahathir sebagai Perdana Menteri merangkap Menteri Kewangan berkata dia tidak tahu tentang rancangan hendak membeli KAPAL SELAM, jadi apa yang Mahathir buat semasa isu tersebut dibahas di Parlimen. DIA TIDUR AGAKNYA  
Ini adalah fakta-fakta tentang siapa yang terlibat didalam pembelian kapal selam Scorpene
👉1) Yang mencadangkan pembelian kapal selam ialah
a) Mokhzani Mahathir dan 
b) Ibrahim M…

APA SEBENARNYA TUN MAHATHIR MAHU?

TS Zeti dan Tun Daim telah mengakui ekonomi negara kekal kukuh dan rezab simpanan negara mempunyai rm436 billion, tertinggi dalam sejarah negara!
Terbaru Tun Mahathir telah membuat kenyataan yang mana 1MDB ...penubuhan siasatan diRaja ( RCI ) tidak perlu kerana tiada bukti kukuh untuk disabitkan kesalahan pada Najib.
Kini semuanya sudah nyata dan jelas..100% sebelum ini isu2 tersebut telah di politikkan kerana ada sesuatu yang tersembunyi hanya Najib dan Mahathir sahaja yang mengetahui.
Dulu Mahathir kata Najib dan kerajaan BN perlu ditumbangkan untuk menyelamatkan negara dari MUFLIS  dan juga tak mahu aset2 negara dijual ke negara luar. 
Malah dengan konsisten mengatakan Najib penyamun dan pencuri harta rakyat serta mengayakan keluarga mereka.
Hanya 5 hari sahaja Mahathir dapat kuasa..segalanya sudah terjawab hanya dengan kenyataan Zeti dan Daim sahaja.
Adakah Mahathir jujur dengan perjuangan agama bangsa dan negara?
Dalam sejarah satu permainan politik yang amat kotor...fitnah, pembohongan…