Ahad, 21 Julai 2013

BAHALOL PUNYA ASSOOO

2 ulasan:

  1. Macdonalds franchisor Amerika Syarikat amat bangga dan sayang akan Rakyat CinabEng Ah Beng Penang.
    Macdonald membuktikan Cinabeng adalah POLYYANNA dunia ,juga super kiasu.
    Hanya di Penang sahaja.
    Hebat sungguh lah pemimpin Penang yang menghasil kan klone Ah Beng chief instigator,political insecure,politikal arrogance .
    Hebat sungguh kaum Ah Beng yang tidak ada perkaatan terima kasih dan adab serta hormat masyarakat dalam kamus lisan mereka.
    Ah Beng ,PRU amat bangga dengan pencapaian kaum kaum yang tidak tahu dan lupa siapa mereka dan dari mana mereka berasal.
    Ah jib Gor bangga dengan pencapaian liberal inklusive transformaci bapak sekolah vernakular cina sehingga 65 hari sesudah tsunami cina, masih lagi bertanya , mau apa lagi, kasi tau saya, kalau tak cukup, telefon saja,kalau tak minta, saya mesti kasi juga.
    Hebat Ah Jib GOR 1M,presiden parti Melayu tersbesar, yang bukan lagi Melayu.
    Tahniah Macdonalds yang lahirkan POLLYANNA.
    Tahniah kapada semua cina beng yang mampu,tanpa di paksa,ugut suruh, buktikan kecinabengan jati padu jelas nyata terang.
    arjuna waspada
    changkat lobak

    BalasPadam
  2. Dia tak faham maksud WHILE STOCK LAST atau dalam bahasa melayunya SEMENTARA STOK MASIH ADA... Terpampang kat iklan Mekdi... Masih tak puas hati stok patung mambang kuning tu dah abes...

    BalasPadam