Jumaat, 19 Julai 2013

KHAS UNTUK PENGUNDI KUALA BESUT

FAISAL ZAINAL AKTIVIS AMK PKR BUKIT GANTANG PERAK BERSAMA BEBERAPA AHLI PKR YANG MENDAPAT LATIHAN DARIPADA KAS
BENGKEL LATIHAN INI DI ADAKAN DI KUALA LUMPUR

1 ulasan:

 1. TERIMAKASIH Taipingmali di atas PENDIDIKAN amat penting ini! Saya akan sebarkan maklumat ini. Rejim Jerman/Barat yang kebanyakan amat pro-Israel ini memang JAHAT dan dalang dua muka - depan tunjuk baik pada orang Islam, belakang nak tumbangkan Islam/umatnya, seperti di bumi pusaka Melayu/Islam kita ini!

  Serta, malangnya undi kepada PKR/DAP termasuk di Sabah dan Sarawak (yang amat kaya minyak-gas apalagi dengan penemuan terbaru) tidak mustahil akan meningkat bukan hanya dari kaum Cina, tetapi dengan MENGHASUT masyarakat Kristian termasuk Bumiputera miskin, contohnya kaum Penan, Orang Ulu, Rungus, Iban dsbnya. Semasa saya ada melawati perkampungan Bumiputera bukan Islam di Sarawak, ramai yang makin dihasut membenci Islam, kerajaan BN dan Bumiputera lain yang Islam seperti kaum Melanau dan Melayu. Bahkan, saya diberitahu ada orang Penan dihasut berhenti kerja dengan kerajaan termasuk sebagai guru. Dan saya ada berjumpa seorang ‘aktivis‘ Bruno Manser Foundation (BMF) yang sungguh berahsia, yang sekarang saya syaki dari Intellegence Jerman – dan dia menggunakan beras dan wang untuk memperdayakan masyarakat Bumiputera miskin, terutamanya orang Penan, serta mempunyai alat-alat teknologi canggih termasuk untuk logistik. Maka ini harus disiasat dengan tegas. Bahkan Teresa Kok dari DAP dan yang lain dari PKR, selalu ke Jerman. Juga jangan lupa, satu lagi NGO Barat-Zionis Transparency International yang asyik menghentam polis dan Kerajaan BN, berpusat di Berlin. Selain dari itu Berlin ini juga pusat Kristian Zionis di Eropah, termasuk melalui media global, God TV, yang makin berleluasa melalui satelit canggih, di negara-negara Islam!
  Di samping itu, DAP Sabah juga mengeluarkan kenyataan, melalui pemimpin Bumiputera bukan Islam Sabah, menyebelahi Duta Vatican yang biadap itu, untuk menggunakan kalimah Allah di dalam Injil - ini adalah disyaki untuk menyatukan kaum Kristian Katholik dan Protestant, terutamanya di Malaysia Timur, untuk menyokong puak Kristian Zionis DAP/PKR di pilihanraya akan datang.

  Lagipun, walaupun BMF berpusat di Basel di Switzerland, Basel itu bersempadan dengan Jerman dan ramai rakyat Jerman di sana. Jadi saya amat mengesyaki BMF adalah di bawah tajaan politik kotor dari k‘jaan dan Intelligence Jerman-Mossad.

  Dan Barat, termasuk di Eropah dan Amerika Utara terutamanya di Jerman, mereka terang-terangan mengamalkan polisi mengambil hanya pelarian Kristian sekarang, contohnya dari Syria. Yang Islam, terutamanya, yang Shiah, yang dibunuh pengganas-pengganas buas yang ditaja sendiri Barat-Israel (termasuk rejim Jerman yang amat pro-Israel ini) sebagai pemberontak PENGGANAS kepada Kerajaan Syria. Ramai yang ketua pemberontak ini sebenarnya bukan Islam tetapi penganut Kristian Zionis, tetapi menyamar sebagai puak Sunni Islam , untuk menghasut anak muda Sunni Islam menyertai mereka, kononnya untuk menumbangkan kerajaan Shia-Alawit Assad, tetapi sebenarnya untuk menguasai minyak-gas Syria, Lebanon dan Iran termasuk seluruh Golan Heights Syria yang separuh sudah dijajah Israel, yang amat subur serta penuh minyak-gas.

  MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

  BalasPadam