Rabu, 17 Julai 2013

Pelakon Noras Danish buat kerja tak betul dan tak ikut prosedur hukum Islam

Sedih melihat tingkah laku artis muda jelita ini, pergi umrah pun tayang gambar di internet, kali ini buat hal lagi, pergi solat sunat terawih pun bergambar lagi dan diletakkan ke dalam internet.

Akibatnya Nora Danish dikutuk rapat oleh pecacai-pecacai, kaki fitnah yang dengki khianat dan busuk hati.

Kesilapan Nora ialah beliau tidak sain borang menyertai Pas terlebih dahulu seperti yang dilakukan oleh Abby Abadi, Aishah The Fan Club, Diana Amir dan beberapa orang artis lain.

Jika Nora Danish sudah mengisi borang keahlian Pas sudah tentulah kehadiran beliau ke masjid untuk solat sunat akan mendapat pujian berbakul-bakul sehingga kembang lubang hidung beliau kerana pujian.

Sembahyang atas bumbung kereta kah, atas rumput kah semua akan mendapat pujian.

Inilah lumrah kehidupan manusia di bumi Malaysia yang di kasta-kastakan oleh juak-juak Pas.


6 ulasan:

  1. mohon pautan blog disini...blog tuan siap sedia dipautkan...tq

    BalasPadam
  2. PAS PARTI AGAMA PU**MAK PENGHANCUR AGAMA BANGSA DAN NEGARA!!

    BalasPadam
  3. Bila gadis Melayu jadi liar dan sesat korang bising, bila gadis artis tukar karaktor jadi lebih islamik pun kau kritik ... biar lah dia nak tunjuk pun benda baik. Lainlah kalu dia tunjuk gambar separuh bogel ke, telanjang ke .. Inilah halnya manusia ..

    BalasPadam
  4. Silapnya org2 bermazhab UMNO ni Islam hanya di Mekah dan di Masjid sahaja, balik dari Mekah, keluar dari Masjid boleh telanjang, slam lelaki perempuan, pergi klab......artis yg join PAS istiqomah, stop berlakun/menyanyi, tutup aurat di mana sahaja hari2 buat kerja2 dakwah dan menuntut ilmu .

    BalasPadam
  5. Laaaa..bila keluar gambar dia tengah clubbing..kena kutuk.
    Ni keluar gambar dia solat dalam mesjid pun nak kutuk dia jugak....dah comey ler tu...
    Artis comey buat keje comey...biar je laa...

    BalasPadam
  6. hahaha kasta2 dlm PAS mmg akan memuja2 mana2 betina yg join PAS wpun Eli Kangkang tu jelas buat maksiat.. siap pelok dgn Ketua Dewan Muslimat lg..

    BalasPadam