Jumaat, 19 Julai 2013

Syukri Saad ( QI - Lelaki Hidung Belang) masih lepas bebas berkelana di sekitar Lembah Kelang

Putaq alam
Ini ada lah maklumat terbaru mengenai lelaki ini, masih mencari mangsa sekitar Kuala Lumpur, Kajang dan Bangi. 

Dia ckp kt sy..dia ceraikan bini dia..bini dia anak dato..punca ceraikan psl bini dia xblh terima mak dia..ms mak dia meninggal bini dia xgtaw..tue dia ceraikan bini dia.. Pastu dia selai spinggang p dok kt bilik murah smp thp tikam diri sndiri sbb tknn prasaan mak dia mati.. Tp dia p spital bila mcm tsedar then wt report dgn alasan dia knonnya dirompak.. Adik bradik dia semua wat hal memsing psl ms mak dia meninggal rebut harta mak.. 8tahun dh dia kt kl sensorg... Dia kata sblm ni dia keje law firm..brenti psl dia sakit peparu msuk wad kena operate.. Now ok dh.. Mnakutkn btl..saya tahu dia tinggal kt mana..sy jg salah sorg mangsa.. dia tggl kt bangi blkg kilang coklat tue.. ader apartment kt ctu..
Kepada pihak PDRM dah boleh cekup mangkok ini, segala maklumat sudah ada pada TM, terima kasih kepada yang sudi bekerjasama menyalurkan maklumat. Mangkok ini menggunakan indentiti  ' QI ' dalam akaun  WeChat

2 ulasan:

  1. Dia ni pyscho. Jangan percaya semua tu. Kesian kat awak, mcmana boleh tsedar?

    BalasPadam