Khamis, 19 September 2013

Abg Nod sedang mencari jambu

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 ulasan:

  1. Bang Non nak bertanding lagi pada PRU14. Umor by then dah over 70 tahun.....umoq orang tua-tua cakap, rumah bahaq pi, kubiq habaq mai. Jadi untuk "prop-up" muka supaya nampak muda lima-puluh atau enam-pulohan, guna botox macam sorang mantan MB, dan beberapa KM. Jadi sah lah bang non tak akan jadi lecturer di university luar negeri....in other words bang non tak akan retire seperti yang dia cakap. Tak kan lah bang non nak jadi orang tertua pertama jadi PM Malaysia. Kot2 bang non nak mati sebagai PM...????????

    BalasPadam