Isnin, 16 September 2013

Khalid Ismeth Syiah meratapi kematian Chin Peng

Baguslah pembangkang menyayangi budak syiah ini
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 ulasan:

 1. hahahaha....apa punya bangang la mangkuk kalid ismath ni..kesian mak bapak dia..kompom bapak dia akan sokong kenyataan anak kebanggaan dia ni..ruginya mak dia mengandungkan anak bangsat macam ni

  BalasPadam
 2. Saya sebagai pengundi BN respek budak ini. Apa keganasan dan kekacauwan yang di buat oleh Khalid ni kerajaan Ah Jib Gor tak berani sentuh budak ini. Dia ini KEBAL dan KERAMAT HIDUP sebab hingga sekarang dia tak pernah kena denda atau penjara atas kesalahan dia.

  Alfie

  BalasPadam
 3. KDN kena SIASAT si PENGGANAS SYIAH BANGSAT ni!

  BalasPadam
 4. Ada anon di GAP komen dgn. bagus tapi kelakar juga:

  "Kerajaan mesti pastikan chin peng ni tak jadi PATI opps MOMMTI (mayat orang mati masuk tanpa izin). kena pantau gerak geri mat sabu yang mungkin buat penyeludupan manusia opps mayat manusia"!

  BalasPadam
 5. Patutnya parti SAMPAH DAPSYAITAN/PKR digelar "parti SAMPAH utk. GANGSTERS/PENGGANAS"! Sebab itu, JANGAN bagi peluang lansung pd. DAPBANGKAI/PKR MEMERINTAH Tanah Melayu ini - kerana penjenayah/pengganas akan BERKUASA, termasuk di PENGGANAS KOMUNIS CINA mcm. chin peng-HARAM-JADAH!

  Sejarah pengorbanan umat ISLAM/MELAYU dan Bumiputera lain, terutamanya polis/tentera kita (yg. dibunuh dgn. amat kejam oleh MILITIA PENGGANAS KOMUNIS CINA chin peng), akan terus diHINA/diPIJAK/diTENDANG/diGERTAK dgn. undang-undang "demokrasi/hak asasi" SAMPAH si hipokrit Barat-Zionis (yg. sekutu kuat si DAPSYAITAN/PKR)! Patutnya, chin peng itu dah lama diGANTUNG SAMPAI TERJELIR LIDAH dia, mcm. KATAK, kat Tanah Melayu ini!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

  BalasPadam
 6. Tahniah Chin Peng mati pada Hari Malaysia. Lepas ni kita tunggu penyokong2 dia yang dah sampai di penghujung nyawa mereka.

  Tahniah Malaysia.

  BalasPadam
 7. Hari Malaysia pada tahun ini adalah hari yg bermakna bagi rakyat yg bersyukur kerana si bangsat haramjadah sudah mampus. Kah kah kah.

  BalasPadam