Sabtu, 7 September 2013

Salute untuk DS Noh Omar

DS Not Omar sememangnya hebat, berani dan bermaruah. Ini kerana kenyataan beliau bahawa beliau tidak akan bertanding dalam pemilihan Majlis Tertinggi Umno 2013- 2016.

Ianya kerana ingin menumpukan sepenuhnya kepada usaha merampas semula Selangor daripada pembangkang.

Sebelum ini beliau rela untuk tidak dipilih sebagai menteri sekiranya gagal menawan semula Selangor.

Sikap beginilah yang perlu ada pada ahli-ahli Umno dari negeri yang masih di bawah cengkaman pembangkan.

Lupakan tentang pemilihan Umno peringkat Nasional tetapi tumpukan kepada usaha untuk menawan semula Selangor, Kelantan dan Pulau Pinang.

Fikir-fikirkan lah.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 ulasan:

  1. kena lah begitu, banyak cawangan UMNO di Selangor tinggal nama kat sign board aje

    BalasPadam
  2. DS NOH OMAr carilah galang pengganti dikalangan kewarasan dan cerdik pandai Melayu Selangor untuk memikirkan pelan tindakan memenangi hati orang Melayu Selangor dan hati orang UMNO! . Hati-hatilah dengan orang yang anda lantik untuk menjaya agenda. Jangan sampai anak cucu dikalangan orang Selangor merempat dinegeri sendiri!

    BalasPadam
  3. Not omar dah tiada apa lg nak cekau.semua dah cukup stock.nak rampas Selangor?umpama mimpi dalam mimpi.jika not bertanding pun ape yg pasti dia tak akan terpilih.loser candidate.

    BalasPadam
  4. Kerana sokongan saya kepada UMNO dan bangsa melayu saya akan menukar alamat mengundi dinegeri selangor serdang .......untuk PRU14 nanti .....kami akanmengundi diselangor .kira kira 1000 orang akan berbuat demikian dalam masa terdekat ......kita tawan selangor Dato NOH OMAR........

    BalasPadam
  5. satu lagi noh kena jadi baik sikit, ini macam gengster je macam mana orang nak ikut

    BalasPadam
  6. Politician comes and go,,,,,So his departure does not carry any weight.After all his contribution is insignificant to Malaysia as a whole.

    BalasPadam