Jumaat, 25 Oktober 2013

Hebat lah kerajaan negeri LGE...
7 ulasan:

 1. Gambar pertama tu...kenapa pi "clam" sampai dua tayar?..awat kalu satu tayar kereta tu buleh "lari" ke?...apa punya tuur la...

  BalasPadam
 2. Itu nama kerajaan tegas, bukan play safe...O rg cina duka benda yg tegas, ...singapore kaya sebab displinkan rakyat dgn denda, buka amaran amaran amaran..akan akan akan ambil yindakan akan ambil tindakan..kalu Polis, kastam, SPMM, imigresen serah pada kerajan negeri sure mantap..bukan mvm BN..

  BalasPadam
 3. Sungguh menyedihkan dengan hak asasi manusia yang diperjuangkan oleh Najib, masa polis nak tangkap penjenayah, Najib bukan main garang suruh polis jaga hak asasi manusia penjenayah walaupun penjenayah tidak peduli pun hak asasi manusia lain yang dizalimi mereka bila buat jenayah.

  Tetapi pada hari ini, saya cuba beri komen di facebook Najib, sungguh memalukan bila Najib telah menyekat komen saya, di manakah hak asasi manusia yang dicanangkan sebelum ini? Lihatlah penjenayah lebih disayangi oleh Najib berbanding rakyat yang memberi komen ikhlas demi agama bangsa dan tanah air. Saya mencadangkan Najib membuat iklan besar-besar pada Facebook beliau " SILA KOMEN MEMBODEK SAHAJA, KOMEN YANG BERTENTANGAN DENGAN PENDAPAT NAJIB RAZAK AKAN DISEKAT". 1Malaysia: Hak Asasi Untuk Penjenayah Diutamakan, Pendapat Ikhlas Dari Rakyat Yang Tak Suka Bodek Disekat dan Dizalimi.

  Tetapi ingatlah Najib, perjuangan untuk menentang sikap kuku besi dan pentadbiran perosak Najib akan diteruskan melalui saluran lain.

  Sokong UMNO, Sokong BN, tapi Kita Tolak Najib, Kita Tak Perlukan Pemimpin Kuku Besi dan Zalim!!!!!!!!

  Biru Tetap Biru, Dacing Tetap Dacing, Barisan Nasional Pilihanku, Demi Agama, Bangsa, dan Tanah Air.

  Encik Mohamad.
  Nasionalis Melayu

  BalasPadam
 4. Jika Ketua Menteri bodoh dan sombong maka kakitangan dibawah apa le lagi.

  BalasPadam
 5. Budaya kat penang...kalau no plate penang...majlis perbandaran takkan kacau...

  BalasPadam
 6. Duit ma! Bukak satu clamp RM300. Tiga clamp dah boleh dapat RM900. Maksimum empat clamp senang-senang dapat RM1200.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Bangsa itu pandai tipu dan belit...hingga orang tak perasan. LGE punya kereta ari tu tak pulak kena clamp...

   Padam