Sabtu, 26 Oktober 2013

Perempuan Melayu Yang Tak Tahu Malu

sudah seminggu video ini berlegar di facebook dan youtube...bila lah si bodoh ini nak mengosongkan rumah yang bukan miliknya. dahlah sombong.....malu lah jadi rakyat Malaysia...harap berambus lah cepat dari rumah tersebut

7 ulasan:

  1. budjet yg terbaek dari pm melebihi badjet2 pm seblm ini krna berjaya mengurangkan penyakit kencing manis kpd sifar tahniah pd pm 1 lap u

    BalasPadam
  2. tak perlu fikir lagi...guna sahaja mahkamah halau manusia yang tidak tahu berterima kasih...dah lah duduk percuma lagi nak berlagak sombong....soal anak kecik dah jadi tanggungjawab ketua keluarga cari tempat tinggal...

    BalasPadam
  3. Malu dengan kelakuan perempuan melayu ini. Cakap tentang simpati kapada keluarga yang mempunyai ramai orang.
    Actually we are talking about law!!!
    She should ...f*&@# off from the house.

    BalasPadam
  4. Malu aku sebagai melayu. Kepada tuan rumah yg baru aku rasa berbangsa india..anda amat penyabar dan cool..

    BalasPadam
  5. Betul pun 'pembeli' tu bodoh,sepatutnya jangan layan lagi peremepuan macam tu secara baik,ambil saja tindakan mengikut undang-undang,minta perentah mahkamah dan bantuan polis akan di beri utk mengosongkan rumah tersebut.

    BalasPadam
  6. memang bikin panas, kalau saya halau saja perempuan bangsat jahanam macam itu..betul2 tidak mengenang budi..halau cepat perempuan itu..tuan rumah

    BalasPadam
  7. Kerajaan kita yg mengajar rakyat jadi begini akibat meminggirkan modal insan akibat asyik mengejar kemajuan dan kuasa politik:

    1. Tiada lagi sifat syukur
    2. Tiada lagi sifat sabar dan sopan santun
    3. Tiada lagi sifat ringan tulang ingin
    membantu
    4. Hilang sifat pertimbangan ketika memandu
    5. Hilang rasa malu buat maksiat
    6. Tiada lagi kemudahan2 awam yang dibuat
    dgn sempurna dan diselenggara dgn baik.
    7. Kurangnya pengangkutan awam seperti bas, feeder services dan network di kawasan pinggir bandar dan desa. Tiada pelan yg konkrit utk atasi masalah ini
    8. Menghasilkan ramai pemuflis2 akibat tanggungan hutang dan riba
    9. Rakyat akan menjadi malas dan akan bergantung pd brim sentiasa. Tidak ada program mengajak rakyat jadi kreatif dan adventurous. Dizaman Tun M sahaja kita ada saat2 ini.
    10. Program2 tv, radio,social media tidak dipantau yg sekarang ni lagi byk melebarkan jurang intergrasi kaum.

    BalasPadam