Sabtu, 23 November 2013

RAHSIA DAN PEMBOHONGAN PAS KELANTAN TERHADAP HUKUM HUDUDPernah baca buku hudud PAS? dulu boleh di download tapi buku tu tahap karangan budak Tingkatan 1 kelas hujung..

Kita hanya tahu bahawa Pas telah bercadang untuk melaksanakan hudud di Kelantan tetapi sampai sekarang belum terlaksana. Sembang hudud hanya apabila ada PRU dan PRK dan bila ada Muktamar.

Hakikatnya Pas tidak mampu melaksanakannya dan ianya sembang kosong sahaja. Yang pelik setiap tahun Pas akan membuat sambutan hari ulang tahun hukum hudud. Sekarang dah senyap, tak buat lagi dahhhhh.

Untuk melaksanakan hudud di Kelantan, ia mesti mendapat persetujuan parlimen, kalau 2/3 sokong baru ok dan boleh buat lah, tetapi bila masuk parlimen Kapal Sink terlebih dahulu membantah dengan ayat Langkah bangkai dia dahulu.

Akan tetapi, menteri besar Kelantan ketika itu telah membohongi media dan rakyat kononnya Tun Mahathir tak bagi buat, jika engkar undang-undang mageran akan dikenakan.. Untuk maklumat lanjut sila masuk ke
( LAMAN BLOG SIEMENS MAJU)

SIAPA ANWAR IBRAHIM?

5 ulasan:

 1. PAS ni parti munafik mana nak buat hudud.

  BalasPadam
 2. PAS hanya guna hudud untuk kepentingan political sahaja. Ni namanya mengkudakan agama.

  Kalau betul nak buat...mana plannya, mana milestones, mana huraiannya... semuanya fantasi.

  BalasPadam
 3. Kerat kote dan rejam Matt Saburito dulu sebelum laksana Hudud.

  Bicarakan semula kes Matt Saburito.

  BalasPadam
 4. Tok guru pun lidah bercabang. Nik Aziz ohhhhhh Nik Aziz. Mohon maaflah pd Tun M atas fitnah anda pd Tun M sebelum ajal menjemput pergi.....

  BalasPadam
 5. Hudud tanggong jawab seluruh orang Islam, permudahkanlah.

  BalasPadam