Rabu, 15 Jun 2016

Rafizi kecut bila diterjah oleh Pegawai Khas Datin Seri Rosmah Mansor #KEKALBN

SUASANA depan pejabat PAN Kuala Kangsar tegang seketika tadi bila Pegawai Khas PM,Datuk Rizal Mansor dihalang hadir PC Rafizi pasal isu jet.Sebelum itu Rafizi yang sampai 12.37 melarikan diri mengelak dari berjumpa Rizal terus naik ke pejabat dan selepas itu budak2 PAN terus sekat pintu masuk ke pejabat PAN.

Pegawai khas isteri perdana menteri, Datuk Rizal Mansor yang tiba di Kuala Kangsar sebentar tadi dari Kuala Lumpur bagi menghadiri sidang akhbar oleh Setiausaha Agung PKR Rafizi Ramli untuk membuat pendedahan berterusan penggunaan jet peribadi kerajaan oleh Datin Seri Rosmah Mansor memberitahu  bahawa kehadirannya sekadar mengambil nota supaya boleh menyediakan jawapan berhubung tuduhan Rafizi itu.

"Saya nak dengar sendiri apa dia kata kerana sebelum ini semuanya berdasarkan laporan media," katanya.

Semalam, Rafizi mengumumkan satu ceramah khas akan diadakan bagi mendedahkan lebih banyak maklumat mengenai penggunaan jet mewah oleh Rosmah dalam perjalanan ke ke Istanbul, Turki.


Sent from Samsung tablet.

1 ulasan:

  1. Rasanya dia bukasn kecut macam NAJIB lari tak mahu jumpa
    Tun Det kat NOTHING TO HIDE dan tak mahu jawab soalan
    Wartawan ABC news. Rafijik malas nak layan si Rizal ni.
    Dia tahu, Rizal cuma nak cari gadoh supaya polis bukak
    satu lagi fail penyiasatan untuk si Rafijik.
    Jadi, lwebih baik jangan di layan, suruh dia berambus.
    Kalau dilayan, bukan dia nak jawab semua pertanyaan
    Rafizi. Kelentong je lebih sedangkan surat perkelilingan
    yang membuktikan Rosmah layak berjet pribadi takda.
    Jadi, bua tapa layan mangkok ni.

    BalasPadam