Isnin, 22 Ogos 2011

Anwar memalukan

Kenyataan anwar dalam kandang dan bukan dalam witness stand bermakna kenyataan ini tidak bersumpah.

Anwar tak ada ANU untuk hadapi cross examination.

Dalam court pun nak main wayang. Salah Hakim, salah Saiful, salah doktor, salah Najib dan Rosmah, salah Musa Hasan dan Rodzwan.

Salah sendiri?
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

8 ulasan:

 1. Telor Anuar dah kecut!!!!!!!

  BalasPadam
 2. ahahahahahahah...nuar2...nyaman2 mantat burit orng...tp orng lain d salahkan..

  BalasPadam
 3. muak dh ngga muka anwar ya...nang sekda seri langsung..eksen jak ngembak bini ya...pukek bini nya sik nyaman gik..entam burit orng...

  BalasPadam
 4. salah sendiri? simpan dalam kerandut le. telur dh kecut...

  BalasPadam
 5. Terang2an kena tipu iblis bila itu dah berlaku iblis ketawa terbahak2 melihat gelagat anwar ibrahim nak menyelamatkan dirinya.iblis itu musuh kamu yg nyata dan perlakukan dia sebagai musuh setiap detik.bila hati dah karat,dosa banyak,menipu banyak org,pembohong,so iblis berkamponglah didalam hati dia...makan,tidur,ngentot dll bersama iblis.iblis memang pintar menipu tetapi tipuan iblis tidak dapat menembusi iman org2 yg beriman.org2 fasik,geng2 munafik dan kapir itulah kawan2 iblis sampai mereka mati?????

  BalasPadam
 6. Iblis yg suka bila umno dakwa anuar, kerana mencemarkan org islam dgn jayanya dgn bantuan umno.... iblis suka dgn geng fitnah ni...

  BalasPadam
 7. YANG SERONOK APABILA ANUAR KENA PENJARA IALAH SAITAN DAN IBLIS KERANA MEREKA TAK SUKA PADA ANUAR DARI MULA DIA LAHIRKAN LAGI, KALAU TAK PERCAYA TANYA KEPADA NIK ABDUL AZIZ SEBAB NIK AZIZ ADALAH PENGHULU SEGALA IBLIS DAN SAITAN DIMUKA BUMI ALLAH SEKARANG INI, TAK PERCAYA ? DAH BERAPA RAMAI YANG TELAH DIMURTADKAN OLEH NIK AZIZ DENGAN FATWA SONGSANGNYA.

  BalasPadam
 8. hebatnya umno tuduh nik aziz murtadkan orang tanpa bukti dan dalil.ingat neraka boleh dirasuah mcm dia rasuah org agaknya?

  BalasPadam