Ahad, 11 Mac 2012

Pencuri kantoi kerana cctv, apa komen Hadi Awang

Salah seorang perompak yang memcah masuk di Semenyih pada 2 Mac 12, kira-kira jam 10 pagi menggunakan kenderaan CRV, Warna Silver. No pendaftaran BG 43 (no mungkin palsu)

6 ulasan:

 1. sekadar besi tuli le jawabnya bro, bukannya leh jatuhkan hukuman... keh keh keh...

  BalasPadam
 2. Gambar dari besi kata ulamak tak sekolah tinggi hahahaha. Buta ke? Dari besi mana boleh nampak. Dari kaca la ulamak syaitan!

  Kalau anak atau isteri dia main dengan orang pakai video, anak anak atau isteri haji Hadi tak heran pun orang ambil video. Dah gambar dari besi hahahaha

  BalasPadam
 3. MEngubah melayu dari tiada gred ke grea A+11 Mac 2012 5:35 PG

  2 X 5...pkr is equal with umno...umno is equal with..sama sahaja...mungkin itu dah memang sifat melayu..sombong sesama bangsa...dengki mendengki..khianat mengkhianat fitnah memfitnah...hanya boleh memimpikan kemajuan dan kejayaan sahaja..sebab ia pasti tidak akan menjadi realiti jika masih ada sikap seperti ini...sampai bila??...menanti Genarasi muda sekarang iaitu diyakini genarasi Y menjadi pemimpin..mungkin melayu boleh maju..sebab ikutan melayu kuno semakin pupus...melayu dahulu kurang bagus..berbanding melayu akan datang...///orang yang melayu kuno sahaja tidak memahami tulisan ini

  BalasPadam
 4. dah terkedu jawab, letak lak pulak 2x5 dgn UMNO. lari tajuk pulak. lain kali buat blog sendiri. sebelum sedor kan umat melayu dgn komen bodoh, sedor diri dulu.
  betul la melayu bodoh

  BalasPadam
 5. asyik2 letak bodoh atas bangsa sendiri. setiap manusia ada bodohnya sendiri tidak kira apa sahaja bangsanya. manusia bodoh yg sebenar2nya ialah yg tak menerima kebenaran Islam, tidak kira dtg drp apa bangsapun. jadi, di malaysia ini manusia dr bangsa mana yg paling ramai menerima kebenaran Islam? bukankah org melayu? jd jawablah sendiri bangsa mana yg paling bodoh di malaysia dan di dunia ini.

  BalasPadam
 6. PKR & PAS memang BodoH!

  BalasPadam