Sabtu, 7 Julai 2012

Macam tu rupernyer tutup aurat orang Pas!

Hebat muslimat Pas dikiri kanan Azhar Idruz, tutup atas, dedah bawah


11 ulasan:

 1. Jual Islam untu kepentingan diri....Azhar Idrus ni lulusan peengajian Islam dari mana? Tidak ada ciri-ciri pendakwah Islam yang digariskan oleh Rasulullah s.a.w pun. Yang disebalh ni apalah pulak tetiba naik pentas jadi Ustzah, eh dia ni memang belakun

  BalasPadam
 2. WalLaahi, Wabillahi, WatalLaahi....begitu sekali mereka mahu mengaibkan orang. Kalau itu semua fitnah, kita pohon ALLAH melaknat org2 yang sengaja mahu menggunakan video, foto atau apa jua, yang kerjanya mencari aib dan bertujuan jahat.


  -zunodeng.

  BalasPadam
 3. entry paling sengal di dunia...bahahahaha

  BalasPadam
 4. btol tu ..patut free hair mcm wanita umno

  BalasPadam
 5. Mengeksploitasi dan dieksploitasi. Sama-sama ngok.

  BalasPadam
 6. Mengeksploitasi dan dieksploitasi. Sama-sama ngok.

  BalasPadam
 7. Kalau seorang artis yang tidak lagi laku dimedan hiburan tiba2 menukar haluan ke pentas politik dengan alasan telah mendapat hidayah ok kita terima itu. Tetapi bila berada di atas pentas politik dan kemudian dengan tanpa rasa bersalah mengutuk dan menghina parti kerajaan yang dia dulu hidup selesa maka kita perlulah membalas balik akan tuduhan dan kutukan beliau. Apa yang berlaku atas dirinya bukanlah salah kerajaan tapi salah diri dan keluarnya sendiri.

  BalasPadam
 8. rasanya gambar ni masa awl penghijrahan abby..sekurang-kurangnya dia ada niat nk berubah..skrg ni dia dh menutup aurat sepenuhnya..apalah hampa ni,org berubah jadi baik pun x suka..

  BalasPadam
 9. apa DoDol lah mak Jan ni?

  BalasPadam
 10. Siot minot ketepun jalunn...

  BalasPadam