Sabtu, 18 Mei 2013

Jenazah Sharudin Ahmad selamat tiba di Bagan SeraiKereta jenazah bergerak keluar dari Hospital Taiping pada jam 10.18 malam
Jenazah kini berada rumah keluarga arwah di alamat No. 58 Batu 10 1/2 Jalan Taiping Bagan Serai.

Solat jenazah akan diadakan di Masjid Jamek Bagan Serai esok pada jam 11.30 pagi seterusnya dikebumikan di tanah perkuburan Islam Jalan Matang Buluh, Bagan Serai.

Berikut adalah temu bual TM dengan arwah yang dirakam di rumah beliau 2 hari sebelum hari mengundi pada 3 Mei 2013 malam tersebut. Arwah kelihatan ceria dan tidak ada tanda-tanda sakit.

http://taipingmali.blogspot.com/2013/05/sharudin-ahmad-yakin-bn-akan-menang.html

6 ulasan:

 1. MATI DALAM MENYOKONG KEZALIMAN DAN PENIPUAN

  BalasPadam
  Balasan
  1. ajaran Islam la sgt org yg komen sebegini nih..
   Smoga Allah memberi petunjuk dan hidayah kpd kamu..
   perbanyakkan mengucap..
   Smoga Arwah Din dtempatkan d kalangan org2 yg beriman. Al-Fatihah.

   Padam
  2. Tanpa Nama19 Mei 2013 5:03 PTG>>> ni la org bodoh...boleh kot ketepikan politik...kalu bab2 orang meninggal...sedekahkan alfatihah & doakan dia yang baik2 sudah la...ang komen mcm ada rasa riak dan bongkak.....kerajaan skng zalim tang mana...ang boleh solat 5 waktu ...ang boleh cari rezeki...tanpa gangguan...

   Padam
 2. Mydah mudahan yb sham sama sama memaafkan pergaduhan mereka nenyebabkan tumbuk menumbuk terjadi diantara meteka.sebelum penamaan calaun dan perebutan tempat berkaku diantara dun selinsing dan alor pongsu.

  BalasPadam
 3. Bro, sekalipun saya menyokong perjuangan PAS, tak sekali-kali saya akan katakan sebegitu kpd saudara seagama yg mengucapkan syahadah dan solat 5 waktu. Arwah juga sahabat saya (schoolmate/dorm mate) selama 5 tahun di SMKE VII dari 1984 - 1988..tolong jaga mulut awak. Islam tak ajar macamtu. Wallahua'lam.

  BalasPadam
 4. Hanya terdapat dalam penyokong PAS dan orang PAS sikap tau semuanya. merak tak tau Allah yg sebenarnya mengetahui segala...sebab tu mereka dgn angkuh dan sombong berkata begitu .....sama lah dgn pemimpin mereka yg sanggup berdoa mcm mcm keburukan utk sesama Islam....TAK NAK NAMPAK DAN TAK PERNAH DGR PULAK ORANG YG MENYOKONG UMNO MENGELUARKAN PERKATAAN BEGINI TERHADAP ORANG PAS......Tapi saya respek orang PAS "Tanpa Nama 23 mei 2013 10:57PG"

  BalasPadam