Khamis, 8 Ogos 2013

Bunuh bunuh bunuh Mati mati mati mati,

PUAS HATI?


Setelah berjaya mendesak kerajaan memansuhkan ISA, kini rakyat hidup dalam kebimbangan. 


Tahanan ISA sudah bebas.

Samseng, pembunuh upahan dan penyangak kembali berkuasa. Mereka mencari mangsa untuk dihukum. 


" A 37-year-old man was killed at 11.50am today after being shot 14 times at close range while driving along Jalan Anson, George Town." 

Nak salah siapa lagi? 

Dap, Pkr, Pas, Suaram ! Apa lu mau cakap? 

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 ulasan:

 1. nak salahkan sipeminta ke nak salahkan sipemberi? kuasa di tangan siapa? good job aljibgor....

  BalasPadam
 2. Semua salah umno. PR mana ada salah. Semua pandai terlajak.

  BalasPadam
 3. yg dok pisokong pakatan tu buat apa..parti penoh samseng

  BalasPadam
 4. Najib Bijak ka Bodoh...Bagi we all dia bebal dari Dollah

  BalasPadam
 5. Yang NuwarPR dan puak-puak Cinabeng DAP dok melalak perjuangkan SUARA RAKYAT SUARA RAKYAT KUASA RAKYAT tu apa??? bila kerajaan bagi nak salahkan kerajaan pulak?

  Aku tak kesal sangat pasal pemansuhan ISA & EO ni sebab dah dapat agak ramai yang keluar tu akan balik kepada perangai asal, menyusahkan rakyat. Tapi itu yang RAKYAT, PAKATAN HARAPAN SUARA RAKYAT mahu, terimalah seadanya demi kebebasan HAK ASASI RAKYAT. Aku pun kagum dengan kejayaan kamu semua menekan Najib dan berjaya menghapuskan ISA..Tahniah kepada kamu.

  Cuma yang aku terkilan bila ramai Melayu desak hapuskan Sekolah Venekular Cina dan India, bukannya Najib tutup, tapi diberikan lebih modal bantuan untuk hidup lebih lama dan lebih kiasu, menjadi lebih kurangajar.

  Mungkin Najib hanya mengiktiraf suara kamu orang Pakatan Rakyat sahaja dikelaskan sebagai SUARA RAKYAT. Selain daripada suara kamu PAKATAN RAKYAT, yang lain tiada suara, takda nilai politik pun gamaknya.

  BalasPadam
 6. Aikk.. Salah Najib jugak? Kepala butuh ko la pro-pembangkang.. Hahaha..

  #sudahkalahtukalahlah

  BalasPadam
 7. Bodoh. Awak minta sehingga sanggup berjihad untuk menghapuskan ISA. Otak udang nak berpolitik sangat. PAS samalah dengan puak pelampau ISLAM yang berdemo untuk menjatuhkan Morsi. Mereka marah kerana Morsi mengambil sikap yang sederhana. Habis sekarang siapa yang rugi. Kalau tak reti apa-apa baik duduk rumah. Yang betina balik gosok laki je.

  BalasPadam