Sabtu, 11 Jun 2011

Anwar perlu di penjarakan segera.

Anwar Munafik , Bapa setan
Barisan Kepimpinan Umno Bukit Gantang
Seorang tetamu yang hadir dalam Ceramah Bongkar yang enggan namanya disiarkan berkata

" Anwar mengaburi peringkat kepimpinan dan juga mata rakyat dengan imej Islamik, tetapi kebenaran akan terbukti juga, ini kerana kita adalah manusia biasa, banyak benda yang kita tak tahu, kita bergantung kepada kuasa Allah Ta'ala. Suatu hari kalau kita buat tak betul, Allah akan tunjuk juga siapa yang benar dan siapa yang bersalah.

Apa yang dibuat oleh Anwar telah merugikan orang Melayu, ini kerana DAP telah mengambil kesempatan ke atas kebijaksanaan beliau.

Mereka telah mempergunakan Anwar untuk political mileage mereka. Yang rugi ialah orang Melayu. Mereka tahu Anwar bijak dalam berpolitik .

Dap berjaya menggunakan Anwar untuk membentuk satu gagasan berkonsepkan Barisan Nasional, iaitu Pakatan Rakyat.

Dap tahu mereka tidak akan menang jika mereka bersendirian. Oleh itu Dap terpaksa menggunakan Melayu dalam Pas dan Melayu dalam Pkr untuk menjayakan agenda jahat mereka.

Orang Melayu harus sedar akan tipu muslihat Dap untuk memerintah negara ini. Anwar perlu dimusnahkan dahulu, jika betul dia bersalah, penjarakan sahaja. Sudah tentu Malaysia akan kembali aman damai seperti dahulu."

3 ulasan:

 1. bila laa gamaknya ummi hafilda nak bawak kes anwar ke muka pengadilan.. dok sembang lama dahh.. sama jgk mcm Senator Ezam Md Nor.. Lama betoi aku dok tggu.. huhu

  BalasPadam
 2. apasal mata ngantuk sangat ni?

  BalasPadam
 3. Kenapa Anwar dibebaskan dari penjara lebih awal dari waktunya?
  Siapa punya rencana dan apa muslihatnya?
  Orang ini yg wajar dihukum!

  BalasPadam