Rabu, 24 Ogos 2011

Anwar & Bapa Saiful

7 ulasan:

 1. HARAPKAN PAGAR PAGAR MUSNAHKAN POKOK PADI # HARAPKAN ANUAR ANUAR TUTUH JUBOR SAIFUL BOHARI # SEKARANG NAK HARAP SIAPA LAGI # HARAPKAN AZMIN ALI BINI DIA SENDIRI DAH KENA TUTUH BERKALI-KALI INILAH NASIB PUAK-PUAK INI # TAPI KITA SEMUA MESTI BERHATI-HATI # TAKUT-TAKUT KITA TUMPANG SEKAKI # DENGAN MEREKA INI MESTI JAUHKAN DIRI.

  BalasPadam
 2. jgn bimbang kita pgg rekod mlayu ramai rasuah,

  BalasPadam
 3. terkini & terNOW ! bukti terbaru DSAI telah memasukkan kepala keteapi dalam lubang ekzos sayFOOL.laporan perubatan dari hospital orang utan

  BalasPadam
 4. Cerdik2 Anwar pun kantoi juga. Apa dia ingat BN nak dok diam ke selepas Pak Lah bebaskan Anwar. Silap banyak la, lepas BN klh teruk 2008, ejen terus masukkan saifol. terbaru wikileaks pun dah dedahkan plan strategik BN sebelum PRU13. Tun M dr dulu marahkan Pak Lah, apa pun hanya Najib sj yg boleh selamatkan situasi agar Anwar jgn jd PM sebelum Tun M mati. Beliau tak mahu banyak perkara lampau yg belum didedahkan akan merosakkan legasi beliau yg mahukan Mukriz akan ikut jejak beliau menjadi no. 1 dlm UMNO.

  BalasPadam
 5. Kalau nak jadi ketua, pastikan tiada orang lain bercita-cita menjadi ketua.
  Ketua adalah penting untuk menyatukan orang. Dalam masa yang sama,ketua perlu korbankan sesiapa saja yang jadi penghalang untuk kemajuan meskipun penghalang itu dari kalangan yang baik-baik. Yang baik-baik ni yaitu yang dikorbankan adalah sangat malang kerana mereka fikir mereka cukup pandai dengan hanya melaihat perkara dikacamata sendiri sahaja. Manakala ketua melihat dari semua sudut; dari luar dan dari dalam, sekeliling.
  Itu bezanya antara Dr M dengan P Lah atau lain-lain PM. Ketua dan pejuang sebenar adalah orang yang melihat luar dan dalam dan sekelilingnya. Bukan orang yang melihat sekeliling sahaja - pantang kena puji sikit, habis semua diberitahu kat orang, telus sampai mampus.
  Ketua kena ada perkara yang orang lain tak tahu. Kalau orang lain tahu apa yang ketua tahu, maka semua orang akan jadi ketua. Huru hara lah negara ni kalau macam tu.
  Letakkan diri sebagai kepala keluarga dan cuba fikir apa yang anda tahu tetapi isteri, anak-anak dan semua ahli keluarga anda tak tahu. Apabila anda dah kenalpasti sesuatu perkara itu anda saja yang tahu dan mahir, maka sebab itu lah anda jadi ketua dalam keluarga anda.

  BalasPadam
 6. Sebenarnya tindakan menghantar Saiful kepada Anwar adalah untuk menjatuhkan karier politik Anwar. Kebodohan dan kegelojohan Anwar tanpa usul periksa telah memakan dirinya sendiri. Kenal siapa sebenar bapa Saiful? Beliau sanggup buat apa sahaja demi wang. Selebihnya fikir-fikirlah sendiri.

  BalasPadam
 7. anuWAR memang haram haram harammmmmmmmmmm...

  BalasPadam