Jumaat, 2 September 2011

Fw: PAS PENGKHIANAT AGAMA DAN SEJARAH

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


From: othman mohamed <othmanmohamed6667@gmail.com>
Date: Thu, 1 Sep 2011 23:57:33 -0700
To: <taipingmali@gmail.com>; <norlizaizul@gmail.com>; <rosezie2003@yahoo.com>; <irwanfahmi@hotmail.com>
Cc: <othmanmohamed6667@gmail.com>; <obm181253@gmail.com>
Subject: PAS PENGKHIANAT AGAMA DAN SEJARAH

          BERBICARA  tentang sejarah negara rupa-rupanya orang melayu ramai  yang buta sejarah tetapi singh,cina dan india nampaknya tahu tentang sejarah walau pun tok nenek mereka dulu sebagai pendatang tetapi mereka tetap mengambil berat tentang sejarah negara kerana mereka dilahirkan dinegara ini, tapi melayu yang dimaksudkan tidak tahu sejarah ialah melayu munafik yang ada  didalam parti pas dan pkr inilah melayu yang buta sejarah, buta hati dan buta perut, kami sungguh tertarik dengan kenyataan yang dibuat oleh tuan ibrahim tuan man, ini pun salah saekor dari anjing belaan dap beliau menyatakan bahawa atas penilaian itu rakyat perlu menafsir semula sejarah dan mengangap tokoh-tokoh pejuang yang pernah bangkit melawan penjajah british sebagai hero, jikalau  itu adalah tafsiran kita bagaimana pula dengan golongan yang sanggup bersama dengan penjajah british apakah mereka juga hero ? katanya lagi jika dua-dua pula jadi hero siapa yang menjadi pengkianat ?.

          JAWAPAN NYA MUDAH SAJA SIAPA YANG MENJADI PENGKIANAT ?  PARTI PAS LAH YANG SEBENARNYA MENJADI PENGKIANAT FAHAM TUAN IBRAHIM BANGANG HOI, KAMU SEMUALAH YANG MEROSAKAN AGAMA ISLAM, BANGSA MELAYU DAN NEGARA MALAYSIA INI KERANA ANDA SEMUA TELAH DIMURTADKAN OLEH DAP LAKNATTULLAH JADI SEKARANG APA LAGI YANG KAMU SEMUA NAK BUAT UNTUK MENGHANCURKAN KEDAMAIAN RAKYAT, AKIBAT FATWA SESAT PAS RAKYAT MENJADI RESAH DAN BERPECAH BELAH KONON NYA MEMPERJUANKAN ISLAM BILA BERSAMA DAP LAKNATTULLAH SANGGUP UBAH PERJUANGAN DAN SEKARANG TERSANGAT JELAS PARTI PAS TELAH MENJADI ANJING SURUHAN DAP, ULAMA TERUMPAH KAYU PAS NIK AZIZ TERANG-TERANG TELAH MENJADI MANUSIA MUNAFIK MENGGUNAKAN AYAT AL-QURAN UNTUK KEPENTINGAN PARTI DAN PERIBADI, SEKARANG DAPAT PULA TIMBALAN PRISEDEN YANG RENDAH MORAL SANGGUP BERSAMA ISTERI ORANG DIDALAM HOTEL TAK SALAH KAH ?INILAH WAJAH-WAJAH PEMIMPIN PAS SEKARANG.

          FAKTA  yang perlu pemimpin pas ketahui mohd indra yang dikatakan sebagai hero kerana dia seorang melayu menentang penjajah menyerang balai polis bukit kepong  tetapi mohd indra  bekerjasama dengan siapa ? komunis dan mereka menbunuh orang melayu yang menjadi polis samalah seperti pas sekarang bekerjasama dengan dap menentang kerajaan melayu yang beragama islam ini bermakna kalau sekarang ini pas itu mohd indra dan dap itu komunis berkerjasama menentang kerajaan yang ada sedangkan ketua  kalifah kerajaan sekarang  seorang yang berbangsa melayu dan  beragama islam, islam mana mengajar supaya orang islam menjatuhkan orang islam yang lain rasanya inilah islam yang pas bawa,maki hamun orang, buat fitnah,berbohong,salah guna ayat-ayat al-quran dan hadis nabi dan lebeh menyedihkan lagi sanggup jual agama demi kepentingan politik.

         

4 ulasan:

 1. british adalah pejuang bangsa melayu yg sejati...kitab lord reid adalah kitab org umngok, london adalah kiblat org umngok

  BalasPadam
 2. KOMUNIS PEJUANG BANGSA MELAYU SEJATI,KITAB LORD KITAB ORANG-ORANG PAS,LONDON KIBLAT ORAN PAS SEBAB ITI PAS JADI BANGANG DAN BODOH GADAI AGAMA. ADA PULAK KOMUNIS DIANGKAT SEBAGAI PEJUANG,BUKU UNDANG-UNDANG LORD REID DIKATAKAN KITAB DAN LONDON DIKATAKN KIBLAT APA PUNYA BODOH,SEBAB ITU PAS HANYA LAYAK JADI ANJING SURUHAN DAP SAJA.

  BalasPadam
 3. obm yg bodoh, umno lah yg terima jus soli, lepas cina tak sokong bn ko ungkit, anti cina dap konon...sapa suruh terhegeh terima lora read dulu...

  BalasPadam
 4. Lord reid sudah banyak yang dipinda dan di mansuhkan tak payah nak komen kalau tak tahu.baca perlembagaan baru tahu.obm cakap betul.

  BalasPadam