Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2012

Pas Perak semakin sewel dan hilang akal

Sekali lagi Pesuruh jaya Pas Perak gagal matematik. Tak sedar partinya kian lingkup gara-gara hilang taring 'ularmak' Pas menuduh sistem pilihan raya tidak betul dan tidak telus.

Bayangkan lah keputusan PRU 12 yang dianggap tsunami politik, Pas hanya berjaya 23 kerusi parlimen dan 83 kerusi dun di semua negeri yang ditandinginya. Itu pun merupakan angka yang sangat besar dalam sejarah politik Pas. Selalunya calon Pas akan hilang wang pertaruhan.

Ini lah yang dikatakan ular lidi nak jadi naga, pelanduk tengok gajah berak besar, dia pun nak try juga, akibatnya mampus kering.

Untuk menang PAS terpaksa menjadi pelacur politik dan merelakan dipergunakan oleh Dap dan Pkr demi mencari hasil yang haram.  Hadi Awang dalam amanatnya telah berkata bahawa orang kafir tidak boleh diangkat menjadi peminpin. tetapi pesuruhjaya Pas sanggup menjilat kaki Pkr dan Dap untuk menumpang tuah. 

Lihat kenyataan Si Tua Kutuk di bawah,Ipoh, 31 Jan, Pesuruhjaya PAS Perak, Ustaz Abu Bakar Hussian menyat…

Wacana Sinar Harian - PRU 13: Undi Siapa Jadi Penentu

Ceramah Dr Hasan Bkt Gantang

Peneroka perlu lebih bijak menilai

Paman Anwar Di Patpong Bangkok

PEMBOHONG BERSIRI.MPG

Video di atas juga adalah pembohongan beliau dalam dewan dun sewaktu berbohong dalam isu tanah projek di Ladang.

PAS YANG PERASAN ATAU SYOK SENDIRI
Dr Syed Azman Ahmad Nawawi
Kenyataan yang kurang bijak daripada orang kanan Pas. Dia ingat Dap nak bagi peluang Pas memerintah dan melaksanakan tanggungjawab seperti mewujudkan sebuah negara Islam atau negara berkebajikan?

Pas akan bertanding 60 kerusi daripada 222 kerusi . Apa Pas mampu mengetuai pentadbiran negara?