Ahad, 27 Januari 2013

Bila PKR tolak Majlis Syura Pas

Padan muka Nik Aziz kerana PKR mengenepikan keputusan Majlis Syura. Anwar kata " Dia tak tolak syura Pas tetapi menerima keputusan Hadi Awang yang bersetuju Kalimah Allah boleh diguna pakai oleh Kristian dalam bible bahasa Melayu."

Sekarang sah yang Anwar dan Pkr telah menolak golongan ulama Islam Pas.

Nik Aziz malu dan tebal muka lalu berkata " Anwar tidak setuju , itu dia punya pasal lah"

Setakat itu sahaja komen yang berapi dari Nik Aziz terhadap Anwar.

Ternyata Nik Aziz takut akan Anwar Ibrahim, sedangkan kita sudah dengar bagaimana hebatnya Nik Aziz menghina Umno kerana mengguna pakai perkataan kebangsaan dan bukan Islam dalam perkataan Umno (United Malay National Organization).

Nik Aziz juga mencela Umno dalam isu Hudud sedangkan Umno melaksanakan hukum qisas dan takzir. Ini isu Allah, dan ia lebih besar daripada isu hudud. Sepatutnya Nik Aziz mengkritik Anwar ayat-ayat yang lebih power.

Pecacai-pecacai Pas yang berada di bawah pun sudah sepi dan tak berkokok lagi kerana malu dengan perangai flip flop pemimpin atasan Pas.

Tunggu apa lagi, Pru 13 nanti undi lah DaP dan Pkr kerana kedua-dua parti ini menjanjikan dua syurga kepada ahlul Pas. Satu syurga Gay dan satu syurga Khalifah Lim Guan Eng Umar Abdul Aziz. Khalifah yang dipoja-poja oleh Mat Labu Naib Presiden Pas


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 ulasan:

  1. pemimpin DAP dan pemimp[in PKR telah menganjingkan dan mengkaakmbingkan pemimpin PAS tujuan nak rosakkn jemaah PAS..MUJURLAH GOLONGAN ULAMAK PEWARIS NABI MSIH ADA DALAM PAS..lps ni depa akan cube strategi nak musnahkan golongan ualamak ni..

    BalasPadam
  2. Pok Nik jangan pula nak corner baring dengan berkata "itu dia (PKR) punya pasallah". Tapi masa awal2 lagi "Haji Hadi punya pasallah" menyokong pengunaan kalimah Allah di gunapakai dalam bible. Sape Haji Hadi... PRESIDEN PAS. Mangkuk Hayun punya presiden. Benda asas macam ni pun tak boleh tolak on the spot. Menggong.

    BalasPadam
  3. Salam.
    Tuan minta pautan(LINK) blog http://revolusifikiran.blogspot.com dlm blog tuan. Sy senaraikan blog tuan dalam senarai BLOG POLITIK HANGAT. Blog sy revolusifikiran.blogspot.com blog santai gambar-gambar dan fakta-fakta yang menarik. Terima kasih kerjasama tuan.

    BalasPadam
  4. Tun Dr.Mahathir tendang Anwar keluar BN cukup memberi manfaat kepada sesiapa sahaja yang mahu berfikir dengan waras dan dengan hati yang terbuka, Kalau sebelum ni Pas begitu angkuh dan sombong kononnya mereka lebih islam dari segala islam di Malaysia kini telah terlondeh segala jubah dan serban hipokrit yang mereka amalkan sejak bertahun-tahun lamanya. Dengan kehadiran Anwar sebagai rakan politik mereka Pas merasakan mereka bertambah gah, apatah lagi dengan kemenangan satu dua negeri pula pada pru yang lalu, ianya menjadikan Pas bertambah angkuh sehingga tanpa sedar mereka telah menzahirkan siapa diri mereka yang sebenar. Kini bila Anwar sendiri telah menunjukan wajah syaitannya barulah Pas demam dalam dilema hendak ditelan mati mak jika diluah mati bapak..pru13 dah dekat akhirnya Pas akan mati katak. Biarkan Hadi Awang dan Nik Aziz terjun dengan sabu-sabunya kerana mereka ulamak paling pariah didalam sejarah melayu. -k.k

    BalasPadam
  5. Dengar kabarnya Ustaz Nasharuddin akan menentang Nuar dimana saja dia bertanding. Aku harap ia akan menjadi satu kenyataan.

    BalasPadam