Selasa, 5 Mac 2013

Adakah Ghaffir dan Imran bocorkan kelemahan sempadan laut Sabah?
Sebabnya kami The Unspinners mecurigai adalah kerana ketiga badigol yang sanggup percaya dan ikut  PENGKHIANAT NEGARA terllibat dalam Operasi Pasir atau Operation Pandanan and Sipadan Island Resort.

Ia bertujuan untuk meningkatkan keselamatan sempadan dan kepulaun Sabah yang panjangnya pantai adalah 1,600 km dan melibatkan 100,000 kilometer persegi air. Baca Bigdogdotcom SINI


Ini ekoran berlakunya peristiwa penculikan di Pulau Sipadan dan Pandanan dan serangan Bank dari laut di Lahad Datu. Selain itu, ia juga melibatkan ATM (Ghaffir?) dan TUDM (Hady AL Khattab?)

Baca di Utusan SINI dan SINI serta Berita Harian SINI 

Ikutkan Imran dalam SUARA KEADILAN, tidak mungkin sempadan boleh bocor dengan adanya  "17 high powered CB90 coastal patrol vessels" dan lain-lain "patrol vessels."

Siapa dia nak cuba tipu?

Setiap sempadan ada kelemahannya kerana mesti ada limit aset atau alat atau kelengkapan tentera. Mesti ada ruang masa tertentu untuk sempadan ditembusi.

Oleh kerana Anwar Ibrahim terlibat dan bersekongkol dengan Nur Misuari dan Sultan Sulu palsu Jamalul Kiram III, mungkinkah Imran, Ghaffir dan Hady sudah bocorkan kelemahan sempadan laut Sabah kepada Anwar Ibrahim????

Akhirnya ini diketahui oleh pihak enceroboh!!!.  

1 ulasan:

  1. Pihak kerajaan dan ATM..patut mengenakan ISA kat mamat badigol ni semua..tak kira la ko nasuk kumpulan puak puaka pakatun pun..rahsia negara TIDAK BOLEH DIBOCORKAN..nak kena gantung ke???

    BalasPadam