Isnin, 4 Mac 2013

Hamdan Sarabani pula nak jadi Sultan Sulu

Seorang kakitangan Petronas  bahagian HR telah dikenal pasti cuba menghasut rakyat melalui laman Facebook beliau.

Perlukah Petronas menyimpan orang seperti ini?

6 ulasan:

  1. Nothing new..Malaun macam ni berlambak kat Petronas..ada tu guna facilities ofis untuk menyebarkan dakyah..Boss biasanya buat dek je..sebab sibuk nak kejar pangkat dan nak jaga KPI..paling-paling akan keluar circular bagi warning " all employees are not allowed to use office facilities for non-work related activities"..tak caya gi tengok..

    BalasPadam
  2. Mungkin ini adalah berkat doa rakan ku yang sekarang ni berada di Mekah yang sedang mengerjakan umrah. Antara orang yang di anianya oleh manusia yang bernama Hamdan ini. What goes around comes around..Allah maha adil..

    BalasPadam
  3. Betul3x.... Majoriti yg ada dlm petronas (80-90%) adalah penyokong pembangkang..msemua benda yg kerajaan buat tidak betul tp masih nk kerja kt dlm tu... Asyik kata gov mkn duit rakyat lah, cukai tinggi lah, semuanya x betul lah, tp org2 yg mcm ni lah cepat naik pangkat, kuat bodek... Mcm taik ja... Sy tau sb sy jg org petronas tp bukanlah menyokong pembangkang... Kerajaan sama ada x tahu or buat x tahu... Org2 dlm GLC mcm ni lah yg selalu menjahanamkan kerajaan.. Semua pun malaun n penyokong tegar anwar ibrahim.... Puiiiii

    BalasPadam
  4. Bg detail dan no tel dia sekali supaya penyokong kerajaan yg apply petronas tapi x dpt bole caci dan kutuk jahanam ni

    BalasPadam
  5. Pasal apa aku cari nama dia x jumpa? Cepat btl pukimak ni ilang? Dia da delete akaun dia ker? Bunuh jer pengkhianat mcm ni bagi mati. Sial pnya keturunan.

    BalasPadam
  6. melayu yg tak sedar diri memang munafik.cakap lain buat lain.mereka2 yg mengutuk kerjaan dan orang melayu selalu mereka2 yg kecewa sebab tak dapat contract atau habuan. melayu mcm ni tak makan rasuah atau dapat contract kerajaan tak kaya sbb tu asyik kutuk bangsa sendiri.tak tau la mcm mana kalau jadi PM.hancur melayu dibuatnya.melayu mcm tu hantar kat palestin je je biar jadi ulam peluru yahudi.melayu pengkhianat memang mcm tu.

    BalasPadam